eramus Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam, polecacie jakaś firmę w która sprzeda i wykona kompleksowy montaż bramy garażowej i drzwi zewnętrznych? Ważne żeby byli solidni. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ja swoją bramę garażową i wjazdową zamawiałem w firmie Stamet (Konstantynowska 29). Po pierwszych, niewielkich "tarciach", potem było już tylko bardzo dobrze. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mi ostatnio robili Ci goście, brama bardzo podobna do tej w galerii: www.twspaw.pl/galeria.html Miałem, starą drewnianą - od razu lepiej śpię :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Potrzebuję brame do nowego butynku segmentowa albo rolowana. Ale do nich namiar może się kiedyś przydac 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 2 godziny temu, AbbadoN napisał: Mi ostatnio robili Ci goście, brama bardzo podobna do tej w galerii: www.twspaw.pl/galeria.html Miałem, starą drewnianą - od razu lepiej śpię :-D jaki wymiar i jaki koszt był tej bramy ? pytam bo też bede w tym roku wymieniał 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 U mnie koszt 280/214 segmentowej automatycznej to 4k PLN w ZA Trans w Pabianicach, na razie nie polecam, gdyż montaż będzie dopiero za miesiąc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 8 minut temu, jaszczomb napisał: U mnie koszt 280/214 segmentowej automatycznej to 4k PLN w ZA Trans w Pabianicach, na razie nie polecam, gdyż montaż będzie dopiero za miesiąc. Jakiej firmy wybrałes brame? Moja ma 5 metrów szerokosci ciekawe czy zmieszcze sie w 8 tys 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 hmm, nie mam pojęcia jakiej firmy jest ta brama. Ale twoje 5m może przekroczyć te 8tys gdyż wymaga dużo więcej wzmocnień (przeciw uginaniu i rozszeżalności cieplnej) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn33 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Moją bramę segmentową w garażu marki Krispol (szerokość 5m) z silnikiem Somfy montowała firma z Rąbienia https://duczymin.pl/ Przez 4 lata użytkowania wymagała tylko przesmarowania, więc jak na razie nie mogę narzekać. Kosztowała ok.7,5 tys. zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 11 godzin temu, Aragorn33 napisał: Moją bramę segmentową w garażu marki Krispol (szerokość 5m) z silnikiem Somfy montowała firma z Rąbienia https://duczymin.pl/ Przez 4 lata użytkowania wymagała tylko przesmarowania, więc jak na razie nie mogę narzekać. Kosztowała ok.7,5 tys. zł. Dzięki, muszę tam podjechać i zobaczymy jaką wycenie zrobią 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi