Legshot Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam, szukam właściciela Hondy CBR 600 RR PC40 07-12, który pozwoliłby mi się przysiąść do motocykla- jeździć nie muszę- ponieważ znalazłem ładny egzemplarz, ale trochę daleko, więc żeby nie robić 300 km na próżno chciałbym zobaczyć ten model w Łodzi. Nigdy nie zwracałem szczególnej uwagi na ten model, ale z racji, że trafia się fajna okazja zależy mi na skorzystaniu z czyjejś uprzejmości Oczywiście za okazaną pomoc odwdzięczę się. Posiada ktoś ten model lub zna kogoś, kto byłby w stanie wyświadczyć mi takową przysługę? Z góry dzięki! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Będę we czwartek na spocie to możesz pooglądać, ewentualnie jutro będę kręcił się po mieście do 16. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legshot Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) W czwartek pracuję, ale jeżeli miałbyś jutro 10-15 minut na ustawienie się gdzieś na stacji albo Maku pogadać, zobaczyć sprzęta to pisz, dojadę wszędzie gdzie zechcesz Czym szybciej to ogarnę tym lepiej. Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Legshot (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi