Kuri Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Jak w temacie. Poszukuje miejsca parkingowego pod wiatą na Teofilowie najlepiej w okolicach Rojnej, ale ostatecznie nie koniecznie lub osoby, która też poszukuje takiego miejsca. Jest możliwość wynajęcia wiaty, na rogu Rojna-Traktorowa, koszt 150zł, więc fajnie by było podzielić koszty na 2-3 osoby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucks Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Cześć, podłączę się pod wątek, chcę ściągnąć na sezon motocykl do łodzi, chętnie teofilów i okolice ale inne opcje też do rozważenia. jeśli ktoś ma wolne miejsce lub jest zainteresowany wspólnym wynajmem proszę o info na priv. Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan_Prescott Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Odkopuję wątek. Cały czas szukam kogoś do wspólnego wynajęcia miejsca parkingowego na teo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 10 godzin temu, Nathan_Prescott napisał: Odkopuję wątek. Cały czas szukam kogoś do wspólnego wynajęcia miejsca parkingowego na teo. Masz jakiś konkretny parking na myśli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan_Prescott Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Albo ten na ul. Traktorowej, albo na ul. Grabieniec, choć jestem otwarty na inne propozycje. Edytowane 23 Marca 2019 przez Nathan_Prescott (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Na Traktorowej idziesz i normalnie wykupujesz miejsce na moto za 100pln/mc. Jak ten post pisałem w zeszłym roku, to można było wykupić tylko całe miejsce postojowe jak na samochód za bodajże 160pln, bo pojedynczo na moto za mniejszą kasę ciecie nie chcieli dać, bo ogólnie to nie mieli przeznaczonych miejsc dla moto, więc szukałem kogoś na spółę, bo 160 to trochę dużo było. Ale po dłuższej gadce z prezesem tego parkingu, nakręciłem go żeby jednak taniej wypuścił i się udało za 85pln. W tym roku normalnie przeznaczyli kilka miejsc na motocykle, już dwa stoją, z tym że trochę podrożało, bo po 100 chcą.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 21 godzin temu, Kuri napisał: z tym że trochę podrożało, bo po 100 chcą Zbrodnia... na Retkini przy bocianach na parkingu płaciłem 60zł za moto, tyle że pod chmurką, no i nie musiałem szukać kompanów bo sami dokładali kogoś do miejsca i jeszcze grzecznie informowali. 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 No szału Aidek nie ma... Ale ogólnie to trzeba się cieszyć, że w ogóle coś jest wolnego. W zeszłym roku to myślałem, że będę musiał na inne osiedle jeździć na parking, bo wszystko dookoła było zajęte. A byłem na 5 parkingach w okolicy. Ten na Traktorowej był ostatni i się udało.. Wynegocjowałem jeszcze podzielenie miejsca na dwa, bo tak to musiałbym płacić 150 jak za samochód. Dlatego wstawiłem rok temu ten post, że szukam kogoś na podział miejsca na pół, bo za ch.. nie chcieli na początku podzielić.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Kurde.. ja mam miejsce pod wiatą, strzeżony, dosłownie 2/3 min spacerkiem - tyle, że w Zgierzu - wszystko za 25 zł za miesiąc. Sporo u Was wołają za miejscówkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 No to różnica niezła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi