master611 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Niedawno sprzedalem swojego gixa 750 k6... szukam kolejnego,ale nie wiem na co sie zdecydowac; pojemnosc i moc jest wlasciwie na drugim miejscu, szukam przede wszystkim czegos mlodszego,cena +- 30tys, jakies propozycje?:p przemawia do mnie najbardziej sc59 ale nie mam gdzie postawic beczki z olejem na dolewki,mysle tez nad nowszym gixem 750, moze warrior ;o ;p co wy na to? 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 w tej kasie szedłbym w rn22 za***isty dźwięk i mega zadziorny wygląd 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
master611 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 tylko nie wiem czy w tym przedziale cenowym cos sie fajnego dorwie 0 Cytuj
Dobromil1984 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 33 minuty temu, kosmaty napisał: w tej kasie szedłbym w rn22 za***isty dźwięk i mega zadziorny wygląd Chwilka chwilka rn19 też daję radę hehe :-) 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Przemek jak najbardziej ale skoro do wydania jest 30k to już można uderzać wyżej, spokojnie kupisz w tej kasie coś fajnego 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
master611 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 bez wahania kupilbym sc 59 bo mi sie za***iscie podoba, ale to branie oleju mnie przeraza, a co sadzicie gixie 750/1000 ?ktore roczniki brac pod uwage? a moze cos innego? 0 Cytuj
Dobromil1984 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 1 godzinę temu, kosmaty napisał: Przemek jak najbardziej ale skoro do wydania jest 30k to już można uderzać wyżej, spokojnie kupisz w tej kasie coś fajnego Nie no spoko żartowałem oczywiście wiadomo kasa większa to i pole manewru większe w nowszych sprzętach.Tomek podjadę do Ciebie we wtorek lub środę po Świętach na bajere. 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 1 godzinę temu, master611 napisał: bez wahania kupilbym sc 59 bo mi sie za***iscie podoba, ale to branie oleju mnie przeraza, a co sadzicie gixie 750/1000 ?ktore roczniki brac pod uwage? a moze cos innego? celuj w k9, L0 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Buziak Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) 21 godzin temu, master611 napisał: bez wahania kupilbym sc 59 bo mi sie za***iscie podoba, ale to branie oleju mnie przeraza, a co sadzicie gixie 750/1000 ?ktore roczniki brac pod uwage? a moze cos innego? A miałeś jeździłeś nią że tak piep*zysz ?? Czy koledzy Ci powiedzieli ? Jak motocykl nie wcina oleju przy granicach dopuszczalnych obrotów ?? Fakt L0 L01 za***iste motocykle ale plus minus 35 trzeba liczyć . SC59 po 10 roku jest juz poprawione. Poczytaj trochę potem pisz o sc59 Pamiętaj że w moto olej się powinno wymieniacz co 5 6 tyś km. Jak zje 0,5 litra na wymianę to fakt dużo. Mowa o zadbanym egzemplarzu który nie ma najechane 100 tys km Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
master611 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 25 minut temu, Buziak napisał: A miałeś jeździłeś nią że tak piep*zysz ?? Czy koledzy Ci powiedzieli ? Jak motocykl nie wcina oleju przy granicach dopuszczalnych obrotów ?? Fakt L0 L01 za***iste motocykle ale plus minus 35 trzeba liczyć . SC59 po 10 roku jest juz poprawione. Poczytaj trochę potem pisz o sc59 Pamiętaj że w moto olej się powinno wymieniacz co 5 6 tyś km. Jak zje 0,5 litra na wymianę to fakt dużo. Mowa o zadbanym egzemplarzu który nie ma najechane 100 tys km nie pieprze a pisze tylko jakby wypila 0.5l na wymiane to bym bez wahania kupil 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 54 minuty temu, master611 napisał: nie pieprze a pisze tylko jakby wypila 0.5l na wymiane to bym bez wahania kupil To najpierw kup i potem zabieraj zdanie na temat tego motocykla , Bo widzę że twój zasób wiedzy opiera się tylko o gadanie i nic więcej. 0 Cytuj
master611 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 5 minut temu, Buziak napisał: To najpierw kup i potem zabieraj zdanie na temat tego motocykla , Bo widzę że twój zasób wiedzy opiera się tylko o gadanie i nic więcej. nie bede dyskutowal bo mi sie nie chce 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 12 godzin temu, Buziak napisał: To najpierw kup i potem zabieraj zdanie na temat tego motocykla Buziak jeżeli masz inne, ugruntowane informacje na temat tego motocykla to powinieneś się nimi podzielić. Póki co to siejesz ferment i rzucasz słowo przeciwko słowu. Ja nie mam wiedzy na ten temat i się nie wypowiadam. Ty zjebałeś kolegę, bo uważasz inaczej, ale nie argumentujesz tego w żaden sposób - jesteś głupi, bo ja tak uważam - taki jest wydźwięk Twojej wypowiedzi. Apleuje o ogarnięcie i merytorykę 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
master611 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 uuuujjjj tam,postawie na niemiecka technologie,kupie simsona 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 7 godzin temu, Piuriel napisał: Buziak jeżeli masz inne, ugruntowane informacje na temat tego motocykla to powinieneś się nimi podzielić. Póki co to siejesz ferment i rzucasz słowo przeciwko słowu. Ja nie mam wiedzy na ten temat i się nie wypowiadam. Ty zjebałeś kolegę, bo uważasz inaczej, ale nie argumentujesz tego w żaden sposób - jesteś głupi, bo ja tak uważam - taki jest wydźwięk Twojej wypowiedzi. Apleuje o ogarnięcie i merytorykę Tak mam osobiście sc59, mam znajomych co mają i nikt z beczka na olej nie jeździ. Fakt jest to motocykl w którym występuje potrzeba dolewania oleju, tak samo jak w r1 wyskakująca dwójka. Wielu ma i im nie wyskakuje. 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) i nadal pokazujesz słabą wiedzę, ostatni egzemplarz który miał problem z 2 to RN09, potem na chwilę problem wrócił w R1M, swoją sc59 masz zaledwie ze 2-3 tyg i już uważasz że wiesz o niej wszystko, owszem nie będzie brała oleju pod warunkiem że ktoś jeździ jak c*pa, każdy wie że sc59 jak się da w palnik bierze olej i nie są to ilości 0.5 co wymianę a 0,2- 0,3 co trasę (ostrą), chyba że wiesz coś więcej niż sami inżynierowie tego motocykla którzy się przyznali że zj***li........ Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
master611 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 chyba niepotrzebnie zaczynalem temat...skoro inni uwazaja ze na niczym sie nie znam to niech tak pozostanie...kupie cos to pokaze! enjoy! 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 4 godziny temu, kosmaty napisał: i nadal pokazujesz słabą wiedzę, ostatni egzemplarz który miał problem z 2 to RN09, potem na chwilę problem wrócił w R1M, swoją sc59 masz zaledwie ze 2-3 tyg i już uważasz że wiesz o niej wszystko, owszem nie będzie brała oleju pod warunkiem że ktoś jeździ jak c*pa, każdy wie że sc59 jak się da w palnik bierze olej i nie są to ilości 0.5 co wymianę a 0,2- 0,3 co trasę (ostrą), chyba że wiesz coś więcej niż sami inżynierowie tego motocykla którzy się przyznali że zj***li........ To była forma stereotypu który krąży w świece Tak samo jak w R1 tak samo w Sc59 wszystko zależy od modelu i tak jak wspomniałeś od kierowcy. Tak mam krótko ale zrobiłem już prawie 2 tysie od kupna i nie zauważyłem żadnego ubytku na bagnecie olejowym. Może nie latam na kole jak inni użytkownicy Della ale na pewno potrafię używać tej maszyny. Każdy motocykl ma swoje zalety i wady 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) a no to pewnie, uważam również że i najbardziej olejożerną sc59 da się pojechać tak że nie weźmie grama, (zawsze podkreślam, bierze olej jak się wysoko kręci) Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
master611 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2018 wybor padl na gsxr 600 l1,wiecej o nim w dziale nasze motocykle 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi