drummer
Witam
Jestem od jakiegoś czasu na tym forum ale nie jakoś bardzo aktywny, czasami napiszę jakiś post:)
Co do Cebry, jest to mój prywatny motocykly użytowany od trzech sezonów, co do wachaczy, był m. in. w malowaniu nastro azzuro srebrny. Jest do obejrzenia w Łodzi, ja kupiłem go trzy lata temu już wtedy był w kolorze czarnym, ale mechanicznie był sprawny więc go kupilem i był osiedle obok, a nadzwoniłem się i nagadałem z ludzmi z okolic i nic konkretnego nie było. Przejeździłem na nim trzy sezony i zrobiłem ponad 21 tys km, serwisowany na czas, w październiku tamtego roku zaiwestowałem w przednie zawieszenie i zrobiłem cały serwis przedniego zawieszenia łącznie z wymianą sprężyn. Ja motocykla nie malowałem całego spreyem, może nie zbyt dokładnie napisałem w ogłoszeniu, ja malowałem boczne owiewki i to nie spreyem bo kupilem podkład, lakier i klar, i to nie całe bo moto , bo przewróciło mi się na przyczepie jak chciałem pojechać na szkolenie motocyklowe do kisielina na które i tak nie dojechałem. Moto jest do obejrzenia w Łodzi i nie mam w nim za bardzo nic w nim do ukrycia:)