Xeu91 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2018 Witam, Potrzebuje pomocy, mam na oku dwa motocykle - poszukuje hondy 600 cbr f4i Jedna jest z Łodzi i nawet na tym forum jest wystawiona w dziale sprzedazy, lecz nie ma zadnych komentarzy, druga z woj. Mazowieckiego. Czy mozecie na nie spojrzec i podpowiedziec mi czy warto sie w ogole nimi zainteresowac? To ma byc moje pierwsze moto i nie chcialbym trafic ulepa, na ktorym strace zdrowie. Nizej podaje linki : 1. https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr-f4i-sport-CID5-IDsYls3.html 2. https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr-f4i-600-f4-CID5-IDtacKb.html PS. A moze jest ktos na tym forum, kto pochodzi z okolic, w ktorych znajduja sie te moto i chcialby/moglby rzucic na nie osobiscie okiem i powiadomic mnie czy warto sie fatygowac? Licze na Wasze komentarze, Pozdrawiam. 0 Cytuj
Bocian@13 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Ta z wersji sport coś nie do końca mi pasuje. Z jednej strony fajnie doinwestowana, robiona na czas. Ale z drugiej niby mała przewrotka a cały motocykl pomalowany sprayem (łącznie z deklami i lagami) z tego co kojarzę to ten model w całym czarnym kolorze nie występował. Poza tym tylny wahacz jest tutaj srebrny a oryginalnie był w kolorze ramy więc pewno przekładka ze zwykłej F4i. Może się czepiam ale warto być uważnym O drugim egzemplarzu ciężko cokolwiek ze zdjęć powiedzieć. Nie rzuca się nic w oczy. 0 Cytuj
Xeu91 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Dobrze, ze sie "czepiasz" chodzi o to, zeby zwrocic uwagw na to co inni pomijaja Osobiscie te dekle tez mnie intryguja na lagi szczerze mowiac nie zwrocilem tak uwagi no ale gosc pisal ze co do pomalowania taka ja kupil ktos nieumiejetnie sie tym zajal i zamalowal wszystko...oczywiscie zweryfikowac juz tego nie ustale ile w tym prawdy. Co do malowania to fakt chyba cale w tym kolorze nie wychodzilo predzej czarno-szare (srebrne). Nie wiem co sadzic o tym moto czy do zdyskwalifikowania czy co.. 0 Cytuj
Bocian@13 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Tak ale nie kojarzę żeby któraś wersja miała cała czarna czachę, więc może coś jest ukrywane. Obejrzeć zawsze można ale weź ze sobą kogoś kto się na tym zna bo niektóre rzeczy mogą wyjść już na pierwszy rzut oka. No i ostudzi gorąca głowę i emocje towarzyszące zakupowi pierwszego moto 😉 Napisz do forumowego kolegi michal750, on sprzedaje cebry w spoko stanie. Nawet obecnie ma F4i z 2004 roku w Twoim budżecie. Edytowane 31 Marca 2018 przez Bocian@13 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Xeu91 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Chcialem tym razem zaoszczedzic sobie podrozy, jak ostatnim razem, kiedy jechalen ponad 400km w jedna strone i wrocilem z niczym, ale ciezko znalezc osobe, ktora podjelaby sie wstepnych ogledzin. W goracej wodzie kapany nie jestem bardziej chodzi o czas i pieniadze ;p / dzieki za pokecenie / Edytowane 31 Marca 2018 przez Xeu91 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 A ta?? https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr-600-f4i-2004r-f4-rr-gsxr-r6-CID5-IDsPGEp.html#85f9be1d0c Też u ans an forum sie ogłaszał nie raz z rożnymi motocyklami ale głownie f4 lu f4i Trochę tu chłopak sprzedał f czwórek, może warto kupić gołego ale w lepszej kondycji a go doposażyć, niż zajechanego ale bajerancko zrobionego. Prawda jest taka każdy motocykl leżał mniej lub więcej , Pytanie tylko jak mocno leżał. 0 Cytuj
Bocian@13 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 To jest właśnie od Michała o którym wspomniałem w poście 1 Cytuj
drummer Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Witam Jestem od jakiegoś czasu na tym forum ale nie jakoś bardzo aktywny, czasami napiszę jakiś post:) Co do Cebry, jest to mój prywatny motocykly użytowany od trzech sezonów, co do wachaczy, był m. in. w malowaniu nastro azzuro srebrny. Jest do obejrzenia w Łodzi, ja kupiłem go trzy lata temu już wtedy był w kolorze czarnym, ale mechanicznie był sprawny więc go kupilem i był osiedle obok, a nadzwoniłem się i nagadałem z ludzmi z okolic i nic konkretnego nie było. Przejeździłem na nim trzy sezony i zrobiłem ponad 21 tys km, serwisowany na czas, w październiku tamtego roku zaiwestowałem w przednie zawieszenie i zrobiłem cały serwis przedniego zawieszenia łącznie z wymianą sprężyn. Ja motocykla nie malowałem całego spreyem, może nie zbyt dokładnie napisałem w ogłoszeniu, ja malowałem boczne owiewki i to nie spreyem bo kupilem podkład, lakier i klar, i to nie całe bo moto , bo przewróciło mi się na przyczepie jak chciałem pojechać na szkolenie motocyklowe do kisielina na które i tak nie dojechałem. Moto jest do obejrzenia w Łodzi i nie mam w nim za bardzo nic w nim do ukrycia:) Edytowane 31 Marca 2018 przez drummer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi