radek1467 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam. Jako że po długiej przerwie wróciłem do dwóch kółek , wypadało by się również ubrać a że wcześniejszy strój już nie za bardzo na mnie pasuje i generalnie chciałbym trochę zaoszczędzić, stąd moje pytanie. Czy w naszym województwie jest sklep z ciuchami na motocykl prowadzący sprzedaż ratalną czy wszędzie tylko gotówka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Myślę, że z tym problemu nie bedzie. Podjedz i zapytaj 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 w Motorwings na pewno mieli raty 0%, zadzwoń i spytaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1467 Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dzięki. A orientuje się ktoś jak w WolfMoto , bo tam akurat mają kurtkę Alpiny taką jak sobie upatrzyłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 16 minut temu, radek1467 napisał: Dzięki. A orientuje się ktoś jak w WolfMoto , bo tam akurat mają kurtkę Alpiny taką jak sobie upatrzyłem. Zajrzyj albo napisz do nich 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JemmyJack Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 W necie lepiej poszukaj, na pewno trafisz na dużo lepsze ceny i większy wybór. Zaoszczędzisz też na benzynie;P Ja ostatnio taką fajną wyhaczyłem w necie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi