Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ewelina Opublikowano 25 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Pożegnałam się ze swoją białą perełką Kawasaki er6n. I w tym sezonie nabyłam czarną perełkę.... a raczej perłę. Bo jest o wiele wieksza i o wiele mocniejsza. Przedstawiam Wam moją Suzuki Gsx-s 1000 rocznik 2017, czarny matt.... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Gratuluję zakupu zajefajny sprzęcior,na taki widok gębą sama się cieszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Widać, że po kobiecych dylematach wybór jednak padł dobry Gratulacje, kozacko wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Ale się błyszczy Super i jeszcze raz gratulacje zakupu. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 25 minut temu, Piuriel napisał: Ale się błyszczy Dziś pucowałam, ceramike nałożyłam teraz jest tak jak lubię po mojemu, dopieszczona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Piękna - będziesz na niej fruwać! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Fajne są te nowe gsx. Sam się interesuje, ale 750 jako nowe moto. 1000 to już dla mnie przesada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 No tak jak pisałem w "dylematach",niech służy i gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 7 godzin temu, crazyy napisał: Fajne są te nowe gsx. Sam się interesuje, ale 750 jako nowe moto. 1000 to już dla mnie przesada Co do 750 to jest ona cieższa niż 1000. Sama bylam zdziwiona. Ale taka jest prawda. Dodatko roznią sie wysokością. 750 jest wyzsza no i 1000 ma zaciski brembo. Fakt 1000 jest sporą pojemnością i zdaje sobie z tego sprawę. Ale też nie jestem osobą co dopiero zdała prawko, jeździła 1 motocyklem i wywaliła sobie odrazu tysiąca. Bo to by była juz gupota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Piękny sprzęt, teraz to już Cię nie dogonię 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 gratki, fajny dzik 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Mega 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Pięknotka , gratulacje 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Super maszyna, tylko pozazdrościć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ja nie ufam sobie na tyle, żeby dosiadać litra mimo, że obecnie prowadzę moto, które nie skręca i nie hamuje, a potrafi jechać szybko czyli teoretycznie dużo bardziej niebezpieczny sprzęt niż gsx czy jakikolwiek inny sport. Jednak 145 koni to dla mnie za dużo. Podziwiam Cię Ewelina musisz mieć sporo zdrowego rozsądku żeby się odważyć na tego potworka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Również składam gratulacje, Suzuki prezentuje się dobrze, niech dobrze służy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 A był Gsx-s 1000FA do obejrzenia ? Bo robi na mnie ogromne wrażenie w tych owiewkach 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 9 godzin temu, eramus napisał: A był Gsx-s 1000FA do obejrzenia ? Bo robi na mnie ogromne wrażenie w tych owiewkach Jak byłam w grandys duo nie zwróciłam uwagi na wersje fa ponieważ byłam zauroczona wersja nakeda Serio... tak było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi