Broda Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Siema! Motonita nieuleczalny. W tym roku stuknie mi 27 lat jazdy. Na karku 35 wiosen. Zaczynałem od motorynki, a w życiu jeździłem chyba wszystkim. Od chopperów, cruiserów, customów, ścigaczy, nakedy aż po turystyczne i enduro. Obecnie ujeżdżam CRF1000 czyli nową Afryczkę. Wcześniej był BMW R1200GS, wcześniej Triumph Rocket III, Intruder C1800R i tak mógłbym długo wymieniać Zdecydowanie preferuję zabawy błotne i katowanie sprzętu w terenie niż spokojne pyrkotanie W tym roku zliczona Hiszpania zimą, w planach Gruzja, Albania i parę rajdów (Tukan, Baba Jaga, Latarnik). Fanatyk wyścigów MotoGP jak i klasy 2 i 3. Świeżak w Łodzi, dopiero co sprowadzony :-) Pozdrawiam! Edytowane 23 Marca 2018 przez Broda (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 No hej 0 Cytuj A każdy plan można zmienićLecz wolę życie bez planuJak tylko odkurzę mieszkanieZdobędę mury Libanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi