Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, chciałem się dowiedzieć Drodzy Motocykliści czy w Łodzi lub okolicy znajduje się ktoś kto mógłby pomalować zmienić kolor motocykla + obkleić naklejkami. Czy to w ogole ma sens ?. W załaczniku  zdjecia podglądowe na jaki kolor chciałbym pomalować. Pomalowanie motocykla z czarnego na kolorowy.

sc33 kolor.jpg

sc33czarna.jpg

sc33 kolor.jpg

Opublikowano

A nie lepiej kupić gotowe plastiki w malowaniu które ci się spodoba. Koszty będą podobne. 

Przejrzyj Ali :smile:

SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie

Opublikowano

No własnie czytałem opinie na temat tych z ali i jedni chwala a drudzy narzekaja, i nie ma pewności czy to dojdzie a z drugiej strony jak mam wywalic 350-400 $ to chyba wolalbym pomalować ją 

Opublikowano

Co jak co, ale czarne wygląda lepiej😀 w tym przypadku, moim skromnym zdaniem, malowanie kolorowe postarza ten sprzęt😀

Opublikowano

zgodzę się z Lesiem, czarny ma charakter a kolorowy jak przepracowany zdziorb :biggrin: ale to rzecz gustu, żeby jednak ostudzić cię trochę to komplet naklejek do tego malowania to 624zł https://grafnet.eu/1390,naklejki-honda-cbr-900rr-1996-1997-czerwono-biala.html:P plus malowanie ok 1500-2500 zależy jaki fachowiec, to naprawdę wolałbym kupić z ali takie malowanie jakie chcesz, a z tymi plastikami jest tak że jeśli chcesz dokupić jakiś element do oryginału który masz to nie spasujesz ale jak kupisz cały zestaw to te małe sprytne skurwysynki rzeźbią to tak że laik sie nie jorgnie ;) przemyśl jeszcze raz na spokojnie i nie masz się co martwić że nie dojdzie, kilkadziesiąt przesyłek już odebrałem od nich i zawsze tak jak w opisie.

Opublikowano

Nie myślałem że tyle może kosztowac malowanie owiewek. Kosmaty kilka paczek z ali też do mnie dotarło , tylko nie były to takie kwoty jak za komplet owiewek.

Opublikowano
1 godzinę temu, Lesiu94 napisał:

czarne wygląda lepie

popieram, ale jak napisano wyżej, każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje ;)

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

no niestety ale każdy fachowiec się ceni, chyba że pójdziesz do niejakiego Ahmeda to ci psiknie to na prześcieradle na ziemi za 800 ale widziałem kilka jego prac i tak to by mi było wstyd jajka do koszyka pomalować jak on maluje klientom. Jak chcesz zamawiać z ali to taka sama zasada jak w alledrogo, patrz na ranking, im więcej "diamencików" tym pewniejszy sprzedawca ;) 

Opublikowano

Lakiernik wezmie 300-350 za element. Tez zamawiam z Ali i żadnych problemów 

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano

No rozumiem, dzięki wielkie za wszelkie informacje :smile:
Pozdrawiam