Domino Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Jak w temacie, chciałem się dowiedzieć Drodzy Motocykliści czy w Łodzi lub okolicy znajduje się ktoś kto mógłby pomalować zmienić kolor motocykla + obkleić naklejkami. Czy to w ogole ma sens ?. W załaczniku zdjecia podglądowe na jaki kolor chciałbym pomalować. Pomalowanie motocykla z czarnego na kolorowy. 0 Cytuj
leniuchmichał Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 A nie lepiej kupić gotowe plastiki w malowaniu które ci się spodoba. Koszty będą podobne. Przejrzyj Ali 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie
Domino Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 No własnie czytałem opinie na temat tych z ali i jedni chwala a drudzy narzekaja, i nie ma pewności czy to dojdzie a z drugiej strony jak mam wywalic 350-400 $ to chyba wolalbym pomalować ją 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Co jak co, ale czarne wygląda lepiej😀 w tym przypadku, moim skromnym zdaniem, malowanie kolorowe postarza ten sprzęt😀 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 zgodzę się z Lesiem, czarny ma charakter a kolorowy jak przepracowany zdziorb ale to rzecz gustu, żeby jednak ostudzić cię trochę to komplet naklejek do tego malowania to 624zł https://grafnet.eu/1390,naklejki-honda-cbr-900rr-1996-1997-czerwono-biala.html plus malowanie ok 1500-2500 zależy jaki fachowiec, to naprawdę wolałbym kupić z ali takie malowanie jakie chcesz, a z tymi plastikami jest tak że jeśli chcesz dokupić jakiś element do oryginału który masz to nie spasujesz ale jak kupisz cały zestaw to te małe sprytne skurwysynki rzeźbią to tak że laik sie nie jorgnie przemyśl jeszcze raz na spokojnie i nie masz się co martwić że nie dojdzie, kilkadziesiąt przesyłek już odebrałem od nich i zawsze tak jak w opisie. 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Domino Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Nie myślałem że tyle może kosztowac malowanie owiewek. Kosmaty kilka paczek z ali też do mnie dotarło , tylko nie były to takie kwoty jak za komplet owiewek. 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 1 godzinę temu, Lesiu94 napisał: czarne wygląda lepie popieram, ale jak napisano wyżej, każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
kosmaty Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 no niestety ale każdy fachowiec się ceni, chyba że pójdziesz do niejakiego Ahmeda to ci psiknie to na prześcieradle na ziemi za 800 ale widziałem kilka jego prac i tak to by mi było wstyd jajka do koszyka pomalować jak on maluje klientom. Jak chcesz zamawiać z ali to taka sama zasada jak w alledrogo, patrz na ranking, im więcej "diamencików" tym pewniejszy sprzedawca 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
eramus Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Lakiernik wezmie 300-350 za element. Tez zamawiam z Ali i żadnych problemów 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Domino Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 No rozumiem, dzięki wielkie za wszelkie informacje Pozdrawiam 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi