Domino Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Witam jak w temacie Poszukuję motocyklisty który jest z Bełchatowa lub bliskich okolic , który mogłby mi pomóc w weryfikacji motocykla. Pozdrawiam. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 3 godziny temu, Domino napisał: Witam jak w temacie Poszukuję motocyklisty który jest z Bełchatowa lub bliskich okolic , który mogłby mi pomóc w weryfikacji motocykla. Pozdrawiam. Trochę zły dział kolego. Poniżej znajdziesz odpowiedni dział do tego typu tematów.https://motocykle-lodz.pl/forum/42-ocena-motocykla-przed-zakupem/ A tu link do tematu kolegi @Kastomek, który zajmuje się tym profesjonalnie. Skontaktuj się z nim. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Domino Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) dzięki wielkie za info, napisze do kolegi Edytowane 18 Marca 2018 przez Domino (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Domino Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Przeniosłem już w odpowiedni dział , łukasz dziękuje 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi