Domino Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam jak w temacie Poszukuję motocyklisty który jest z Bełchatowa lub bliskich okolic , który mogłby mi pomóc w weryfikacji motocykla. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 3 godziny temu, Domino napisał: Witam jak w temacie Poszukuję motocyklisty który jest z Bełchatowa lub bliskich okolic , który mogłby mi pomóc w weryfikacji motocykla. Pozdrawiam. Trochę zły dział kolego. Poniżej znajdziesz odpowiedni dział do tego typu tematów.https://motocykle-lodz.pl/forum/42-ocena-motocykla-przed-zakupem/ A tu link do tematu kolegi @Kastomek, który zajmuje się tym profesjonalnie. Skontaktuj się z nim. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) dzięki wielkie za info, napisze do kolegi Edytowane 18 Marca 2018 przez Domino (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Przeniosłem już w odpowiedni dział , łukasz dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi