Fresh Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Witam wszystkich. Tak jak w temacie mam problem z alarmem „datatool” w moim moto. Piloty nie działają. Nie mogę wyłączyć alarmu. Ale od początku. Akumulator mi się rozładował jak alarm był uzbrojony. Naładowałem aku i go podłączyłem. Teraz jak przekręcam kluczyk w stacyjce na zapłon to zaczyna wyć. Wszystko działa prawidłowo ale nie mogę żadnym pilotem rozbroić alarmu. Z tego co wyczytałem gdzieś na różnych forach alarm się rozkodował. Tylko teraz nie wiem jak go przywrócić do stanu używalności. Nie wiem jak zakodować te piloty. Trafiłem też na instrukcje jak zakodować piloty ale tam było napisane ze alarm musi być rozbrojony, a ja tego nie mogę zrobić. Może macie jakiś pomysł lub mieliście takie problemy i możecie się podzielić informacją co zrobić żeby było dobrze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi