Ewelina Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Poszukuje instrukcji obslugi do Gsxs 1000. Posiadam ale w j. niemieckim. potrzebuję wersji angielskiej lub najlepiej polskiej chcę rozpracować ustawienia. Może ktoś coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoris Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Coś takiego znalazłem: http://www.crservice.dk/Suzuki_mc/GSX-S1000/GSX-S1000&F_L6.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Super dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Swoją drogą wydaje mi się, że jakbyś podjechała do chłopaków do Grandys Duo to byś dostała manual bez problemu. Ale ten PDF też wygląda w sumie tak jak powinien z tego co widzę. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jest ok ten manual. Chce ogarnąć temat już. Ale swoja drogą i tak mnie czeka jeszcze wizyta w grandys duo. To podpytam się. Musza mi wytłumaczyć co i jak.. Suzi ma trochę dodatkowych bajerów i muszą mi wytłumaczyć jak sie nimi posługiwać 😁. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 7 minut temu, Ewelina napisał: Ale swoja drogą i tak mnie czeka jeszcze wizyta w grandys duo Dowiedz się proszę czy ogarniają ustawianie zawieszeń? Wysłałem 2 emaile i nie dostałem żadnej odpowiedzi. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Podpytam sie jak będę. Jeszcze chce sie dowiedzieć o amorka skretu i inne gadżety które moge dodać do swojego modelu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi