Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Instrukcja do suzuki Gsx-s 1000 2016/2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje instrukcji obslugi do Gsxs 1000. Posiadam ale w j. niemieckim. :sad2: potrzebuję wersji angielskiej lub najlepiej polskiej :smile: chcę rozpracować ustawienia. Może ktoś coś? 

20180310_155733.jpg

Opublikowano

Super dziękuję :biggrin:

Opublikowano

Swoją drogą wydaje mi się, że jakbyś podjechała do chłopaków do Grandys Duo to byś dostała manual bez problemu.
Ale ten PDF też wygląda w sumie tak jak powinien z tego co widzę.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Jest ok ten manual. Chce ogarnąć temat już.  Ale swoja drogą i tak mnie czeka jeszcze wizyta w grandys duo. To podpytam się. Musza mi wytłumaczyć co i jak.. Suzi ma trochę dodatkowych bajerów i muszą mi wytłumaczyć jak sie nimi posługiwać 😁.  

Opublikowano
7 minut temu, Ewelina napisał:

Ale swoja drogą i tak mnie czeka jeszcze wizyta w grandys duo

Dowiedz się proszę czy ogarniają ustawianie zawieszeń? Wysłałem 2 emaile i nie dostałem żadnej odpowiedzi.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Podpytam sie jak będę. Jeszcze chce sie dowiedzieć o amorka skretu i inne gadżety które moge dodać do swojego modelu.