Kastomek Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Witajcie Sprzedam sprzęt tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Dla tych , którzy naprawdę lubią mieć wichur w tych młodych, kiełkujących włosach. Ale poważnie mówiąc mam w rodzinie do sprzedania moto...cykl, który był zakupiony do nauki jazdy dla młodziaka. Młodzik wyrósł i trzeba wskoczyć na coś większego. Produkcja jak wiadomo daleko-wschodnia, pachnie żółtymi stopami ale uwaga, uwaga... pali, jeździ, działa bez zarzutu. Silnik miesiąc temu sam przeglądałem ponieważ go rozbierałem. Tuleja cylindra bez rys, tłok i pierścienie wyglądają ok. Kompresja jest, dużego konia też uciągnie Wymieniony był napęd, wydech, amortyzator. Wypadałoby wymienić laczki. W razie czego części są tanie i ogólnodostępne, a jest to dobry sprzęt do nauki mechanikowania. Nie jest to markowy sprzęt ale jest tańszy nawet od motorynki. Na początek zabawy dla dzieciaka w sam raz. Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o kontakt. Cena 850PLN tel 536 286 807 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi