fuckout2 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cześć Dziś po opędzlowaniu michy rosołu naszło mnie na przemyślenia odnośnie Leasingu motocykla - mowa tu o nowym klamocie. Poszukałem coś na forum ,ale w sumie nie ma nic konkretnego i tematy z kilku lat wstecz... Na pewno część z was leasinguje swoje maszyny i właśnie tu kieruje pytanie do was. Finansowanie samochodu czy innych pojazdów wiem jak wygląda ,bo sam jestem użytkownikiem takiego rozwiązania ,ale nigdy nie patrzyłem pod względem moto. Pytanie brzmi , jakie wy macie leasingi , jakie warunki można uzyskać , jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem itp itd. Najlepiej jakbyście swoje wypowiedzi przedstawili również na liczbach Zachęcam do wypowiedzi w ten jeszcze niesprzyjający temperaturowo dzień do śmigania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Czy samochód czy motocykl to żadna różnica. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jak kolega wyżej, mój ziomek brał nowe BMW z salonu jedyna różnica to mówił że jest wymagana większa wpłata. Ale co bank to pewnie będą inne reguły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 4 minuty temu, Mirek1 napisał: Ale co bank to pewnie będą inne reguły. Dokładnie. Na pewno jednak ubezpieczenie najlepsze da Ci dealer. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi