Slavo-s Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wrzucam filmik z moim pierwszym moto po 15 letniej przerwie w lataniu. Co prawda jest już on historią i teraz zastąpiła go maszyna ze zdjęcia, ale włożyłem w niego trochę pracy i wydaje mi się, że wyglądał inaczej niż zwykła, seryjna Kawa ER5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Fajna sztuka kanapę dawałeś do obszywania czy już zakupiłeś z taką? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 W podpisie masz honde VTR 1000 Posiadasz jeszcze może ten sprzęt? W tym er5 kanapa wygląda na mega wygodną. Kawał mięcha pod tyłkiem. Napisz coś co tam siedzi w tych modyfikacjach 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 1 minutę temu, Mirek1 napisał: Fajna sztuka kanapę dawałeś do obszywania czy już zakupiłeś z taką? Dawałem do Wijalisa. Obszyli za 180zł i odesłali gratis. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Przed chwilą, Slavo-s napisał: Dawałem do Wijalisa. Obszyli za 180zł i odesłali gratis. Dzięki za info ciekawe czy w burgmanie by obszyli, ale to sprawdzę osobiście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 1 minutę temu, Piuriel napisał: W podpisie masz honde VTR 1000 Posiadasz jeszcze może ten sprzęt? W tym er5 kanapa wygląda na mega wygodną. Kawał mięcha pod tyłkiem. Napisz coś co tam siedzi w tych modyfikacjach Teraz posiadam VTR. niedługo też idzie "pod nóż". 😈 Kawa już sprzedana. Z modyfikacji było zrobione: -siedzenie - na poprzednim nie dało się wysiedzieć😕 - wydech Diminator - gripy Barracuda - lusterka Louis -kierunki led -szyba Puig No i cała była przemalowana na ładniejszy kolo + plastiki, osłony chłodnicy, sety i felgi na czarny mat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 3 minuty temu, Mirek1 napisał: Dzięki za info ciekawe czy w burgmanie by obszyli, ale to sprawdzę osobiście. Myślę że bez problemu. Teraz widziałem do VTR mojego pełną przeróbkę za 300zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Fajny sprzęcior. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Fajna kawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dzięki. Teraz się biorę za Hondę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi