Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej, zapraszamy do powitalni, powiedz kilka słów o sobie :smile:

Co do motocykla to w oczy rzucilo mi się:

Czacha popękana i w innym odcieniu, z lewej strony widać jak odstaje,

Poprzycierany dekiel alternatora,

Lagi w innym odcieniu, mazniete niechlujnie sprayem, oryginał był oliwkowy a tutaj niewiadomo co. 

Spójrz na zegary, na jednym zdjęciu widać jakby ich w ogóle nie było. 

Mam jeszcze wrażenie jakby nie było tam dolnych śrub od stelaża zadupka, ale może to tylko takie ujęcie. 

Ogólnie egzemplarz wygląda tragicznie, odpuść sobie.  W tej cenie F4i sport nie dostaniesz.

Edytowane przez Bocian@13 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
9 godzin temu, QlekQ napisał:

, motocykl wygląda jakby był używany kiedyś do stuntu, silnik caly uwalony z oleju widac na zdjęciu, czacha była cięta co również widac.

Zależy do czego ma Ci służyć. Jeżeli chcesz tylko zrobić stolik kawowy to spoko ;)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Dla mnie czyli osoby która nie bardzo zna się na teo typu motocyklac wygląda to jak by było poskładane z resztek jakie zalegały na warsztacie ....... szukaj dalej, cyba że ccesz sparwdzić co się kryje pod hasłem gwarancja