QlekQ Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam, pisze z prośbą o opinie motocykla z linkuhttps://www.otomoto.pl/oferta/honda-cbr-600-f4i-sport-rej-pl-gotowa-do-jazdy-gwarancja-raty-0-transport-ID6zDqID.html Moje pytanie brzmi czy warto?, motocykl wygląda jakby był używany kiedyś do stuntu, silnik caly uwalony z oleju widac na zdjęciu, czacha była cięta co również widac. 0 Cytuj
Bocian@13 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Hej, zapraszamy do powitalni, powiedz kilka słów o sobie Co do motocykla to w oczy rzucilo mi się: Czacha popękana i w innym odcieniu, z lewej strony widać jak odstaje, Poprzycierany dekiel alternatora, Lagi w innym odcieniu, mazniete niechlujnie sprayem, oryginał był oliwkowy a tutaj niewiadomo co. Spójrz na zegary, na jednym zdjęciu widać jakby ich w ogóle nie było. Mam jeszcze wrażenie jakby nie było tam dolnych śrub od stelaża zadupka, ale może to tylko takie ujęcie. Ogólnie egzemplarz wygląda tragicznie, odpuść sobie. W tej cenie F4i sport nie dostaniesz. Edytowane 28 Lutego 2018 przez Bocian@13 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 9 godzin temu, QlekQ napisał: , motocykl wygląda jakby był używany kiedyś do stuntu, silnik caly uwalony z oleju widac na zdjęciu, czacha była cięta co również widac. Zależy do czego ma Ci służyć. Jeżeli chcesz tylko zrobić stolik kawowy to spoko 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
salat Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 Dla mnie czyli osoby która nie bardzo zna się na teo typu motocyklac wygląda to jak by było poskładane z resztek jakie zalegały na warsztacie ....... szukaj dalej, cyba że ccesz sparwdzić co się kryje pod hasłem gwarancja 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi