ktoś ŁDZ Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Cześć, robiłem porządek w piwnicy i znalazłem takie części po moim CRS: - 3szt. uszczelniaczy rometowskich do lag (czy będą ok, nie wiem. Zdjąłem je bo założyłem wtedy od Varadero). - same stopki pasażera (z wszystkimi kulkami, sprężynkami, tulejkami, blokadami - te blaszki) - nowy, nieużywany i niekompletny wałek pośredni skrzyni biegów (brak zębatki 4 biegu - w Romku odłamał się ząb z niej i wymieniłem samą zębatkę, reszte zostawiłem) paduje też do ZK50 - tak jest na naklejce opakowania. Oddam za darmo. Po 2 tygodniach wywalam na śmietnik. Kto chce niech pisze. Umówimy się, podjedziesz i zabierasz. Edytowane 17 Lutego 2018 przez ktoś ŁDZ (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Administratora proszę o usunięcie tematu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi