Kluszcz Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 To ja też się pochwalę nowością w garażu. Kupiony dwa tygodnie temu. Piękny jak noc listopadowa, silnik pracujący jak bawarska motopompa czyli BMW R1150 GS (na zdjęciu bez tylnej kanapy, która jechała w bagażniku) Obecnie jestem na etapie wymiany płynów i filtrów, potem przegląd, rejestracja i w drogę. Mam nadzieję skończyć wszystko przed rozpoczęciem sezonu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 One pięknie brzmią. Gratulację nabytku. Niech spełnia oczekiwania. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 No pięknie wygląda! Legendarny model. Gdzie utrafiłeś taką sztukę? Priv czy handlarz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dzięki Niestety handlarz, ale z tego co czytałem nawet kilka osób z naszego forum od niego kupowało i wszyscy byli zadowoleni. Miał kilka sztuk tego modelu, więc było w czym wybrać i trafił mi się ładnie utrzymany egzemplarz. W komplecie mam jeszcze dwa kufry więc liczę, że zwiedzę w tym roku kawałek kraju 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Piękna sztuka, dobrze że rośniemy w siłę lwg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Ładny,, witamy w ciężkim enduro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi