Piuriel Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Hej, Jedzie ktoś w sobotę na otwarcie Kasprzaka 6 ? Od 10 trwa feta ja będę pewnie ok 12+. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 postaram się też pojawić każdy większy sklep motocyklowy w Łodzi, to lepiej dla nas, bikerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Kurcze chętnie bym podjechał tylko nie wiem czy się wyrobię do 16. Dobre info, pierwsze słyszę, że się otwiera nowy sklepik 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 w która sobotę ma to być bo bym też podjechał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 15 minut temu, Mirek1 napisał: w która sobotę ma to być przecież ładnie było napisane, info podlinkowane: Dnia 15.02.2018 o 12:50, Piuriel napisał: otwarcie Kasprzaka 6 A było nieźle, w tym pokaz motopomocnych: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 18 minut temu, ro6ert napisał: przecież ładnie było napisane, info podlinkowane: A było nieźle, w tym pokaz motopomocnych: A bo żeś Panie linka ukrył pod adresem ja to z technologiami to nie na czasie Były jakieś dobre oferty na start? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Byłem ok 11+ Tłumy i gęsto. Nie dało się pogadać ani niczego dowiedzieć. Na spokojnie podjadę w tygodniu. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 17 godzin temu, Mirek1 napisał: Były jakieś dobre oferty na start? Na dzień dobry dawali -15% upustu, można było wyszarpnąć trochę więcej. Ja zostawiłem do czyszczenia moją skórzaną kurtkę za free w ramach oferty na otwarcie sklepu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Mają coś do enduro czy wszystko na asfalt ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 34 minuty temu, rooland napisał: Mają coś do enduro czy wszystko na asfalt ? Mają, nawet lekko widać bluzę i spodnie enduro na lewej stronie mojego zdjęcia teraz zauważyłem Poza tym widziałem galante buty, kaski, gogle itp. Spokojnie się idzie ubrać. Generalnie wszystko to co mają na stronie możesz zastać na miejscu lub mieć na dzień następny. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi