Radsoon Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 Ja mam trochę zoo w domu, Świnie, rybki, pieseła i gekona Świnia to Świniak, ryb mam 8, Tofik - pieseł i gekon - Bekon 🤣 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 gekon witam gada 0 Cytuj
Megi Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 15 godzin temu, patrick napisał: Aktualnie mam dwa zwierzaki. Pierwszy to chomik żony. Od zawsze miała chomiki i jak mnie zapewniła chyba zawsze będzie miała Śmieszne chociaż trochę bezrozumne stworzenie :0 No i od jakiegoś czasu jesteśmy posiadaczem psa. Niewielki mieszaniec, którego wzięliśmy ze schroniska. Dawno już planowaliśmy wziąc zwierzaka. Wzięliśmy psa dorosłego, jednak jest pomimo to bardzo dobrze ułożony. Mamy jedynie problem z tym, ze na spacerze potrafi uwolnić się z obroży i ze smyczy. Myślicie,ze lepiej jest w takim przypadku zanwestować w szelki? Szelki i koniecznie adresatka, bo jak zaginie będzie ból. 0 Cytuj A każdy plan można zmienićLecz wolę życie bez planuJak tylko odkurzę mieszkanieZdobędę mury Libanu
Rekomendowane odpowiedzi