SamotnyJeździec Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dnia 22.03.2018 o 23:46, AndrzejM napisał: A co on taki smutny ? No chyba że to zamyślony wyraz mordy Ona tak zawsze, cieszy się tylko jak biega, a jak skończy to smutek 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Ja mam Spike'a, dosyć dużego już huskiego;) Bardzo fajna psina, tylko trzeba często z nim biegać. U mnie praktycznie tylko rower wchodzi w grę, bo nie mam już takiej kondycji co kiedyś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Miałem rybki, świnki, chomiki itp. Potem kota który upolował pisklę gołębia i potem je odratowaliśmy, a w rezultacie odhodowaliśmy do dorosłego. Miałem kurczaczki na Wielkanoc i jeża i stad wiem, że jeże jedzą nie tylko jabłka (masakra). Miałem wiele psów od jamników, poprzez mieszankę doga z dalmatyńczykiem (chyba) i haskiego za którym musiałem ganiać bo uciekał z pasją. Teraz mam kaktusa bo na więcej nie mam czasu, a i ten bywa zaniedbywany . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ostatnio zostałem uświadomiony o możliwości hodowania KRABA 😉 Plusem jest to, że nie jest przeciwwskazane u alergików. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ostatnio zostałem uświadomiony o możliwości hodowania KRABA Plusem jest to, że nie jest przeciwwskazane u alergików.Niestety wszystkie kraby są odlawiane ze swojego naturalnego srodowiska bo jeszcze nikomu się nie udało ich rozmnozyc 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 4 godziny temu, eramus napisał: Niestety wszystkie kraby są odlawiane ze swojego naturalnego srodowiska bo jeszcze nikomu się nie udało ich rozmnozyc Tego akurat nie wiedziałem, a dość ważna informacja 😕 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 4 minuty temu, Mario.dgla napisał: Tego akurat nie wiedziałem, a dość ważna informacja 😕 Sam się interesowałem krabikiem za czasów kiedy bawiłem się akwarystyka i z tego powodu zrezygnowałem. Ale może się coś zmieniło 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engii5 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ale galeria ja mam zwykłego kociaka. A może niezwykłego, bo ma charakter psa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielu Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 To i ja się pochwalę moim Wackiem Do tego dochodzą jeszcze dwa czarne koteły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 @Chmielu wreszcie ktoś z gadem fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 bardziej "popsutego" kota od mojego to chyba nie ma :-)Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 A ja się opiekuję CÓRKI psem.Jest to York i wabi się Fiona😀. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 A ja mam takiego sierściucha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielu Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Do glizdy i sierściuchów dołączył ostatnio szczur tzn. pieseł wielkości szczura.Pieseł jest córki (lat 6), można powiedzieć że sama go kupiła, więc teraz uczy się odpowiedzialności i obowiązkowości, oczywiście przy wsparciu rodziców Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 @Chmielu To zoo sie rozrasta Moze jeszcze jakies gryzonie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielu Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 @MartaCrystalGryzonie bywają regularnie ale tylko jako pokarm dla gadziny Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Gekonon musze kiedys zafunsowac oseski mysie. Zeby tylko wezyna kota nie zjadla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy969 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 A to moja Arya 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 To ja tez się pochwalę kotełem. Fota zrobiona przy ubieraniu choinki w zeszłym roku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A ja dzis wiozlam mala ciezarna zestresowana pacjentke moturem do weterynarza. Chyba bardziej ja sie balam niz ta biedna jaszczurka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinama Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 U mnie jest kot, pies, szynszyla i kanarki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matylda Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Mam kotkę, biedaczce musieliśmy amputować ogon :(. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ja mam tylko psa, ale nie byle jakiego. Posokowiec Bawarski, bardzo aktywny i towarzyski pies. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panartur Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Nie mam zdjęcia chomika ale mamy chomika W zasadzie to żona ma bo jest wielką fanką gryzoni. A sam w zasadzie właścicielem chomika nie jestem. Kiedyś mialem kota, z którym bardzo się zżyłem ( nie sądziłem, ze tak bardzo można przyzwyczaić się do zwierzaka). I jak już odszedł to nie chciało mi się mieć innego zwierza w domu. Aktualnie jestem w trakcie budowy domu i być może zdecydujemy się na psa bo będzie wlasny ogrodek. Ale to jeszcze pieśń przyszłości bo musimy sie w koncu na początku wybudować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi