Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Jakimi zwierzakami się opiekujecie?

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja mam Spike'a, dosyć dużego już huskiego;) Bardzo fajna psina, tylko trzeba często z nim biegać. U mnie praktycznie tylko rower wchodzi w grę, bo nie mam już takiej kondycji co kiedyś. 

Opublikowano

Miałem rybki, świnki, chomiki itp. Potem kota który upolował pisklę gołębia i potem je odratowaliśmy, a w rezultacie odhodowaliśmy do dorosłego.

Miałem kurczaczki na Wielkanoc i jeża i stad wiem, że jeże jedzą nie tylko jabłka (masakra).

Miałem wiele psów od jamników, poprzez mieszankę doga z dalmatyńczykiem (chyba) i haskiego za którym musiałem ganiać bo uciekał z pasją.

Teraz mam kaktusa bo na więcej nie mam czasu, a i ten bywa zaniedbywany :biggrin:.   

Opublikowano

Ostatnio zostałem uświadomiony o możliwości hodowania KRABA 😉 Plusem jest to, że nie jest przeciwwskazane u alergików.

Opublikowano
Ostatnio zostałem uświadomiony o możliwości hodowania KRABA Plusem jest to, że nie jest przeciwwskazane u alergików.
Niestety wszystkie kraby są odlawiane ze swojego naturalnego srodowiska bo jeszcze nikomu się nie udało ich rozmnozyc

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano
4 godziny temu, eramus napisał:

Niestety wszystkie kraby są odlawiane ze swojego naturalnego srodowiska bo jeszcze nikomu się nie udało ich rozmnozyc emoji58.png

Tego akurat nie wiedziałem, a dość ważna informacja 😕

Opublikowano
4 minuty temu, Mario.dgla napisał:

Tego akurat nie wiedziałem, a dość ważna informacja 😕

Sam się interesowałem krabikiem za czasów kiedy bawiłem się akwarystyka i z tego powodu zrezygnowałem. Ale może się coś zmieniło 

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To i ja się pochwalę moim Wackiem :)

Do tego dochodzą jeszcze dwa czarne koteły :)

IMG_20180318_163328.jpg

Opublikowano

bardziej "popsutego" kota od mojego to chyba nie ma :-)0e3034a5a9f9abb3a4c234f623125c54.jpgb95f8f3b85eb1508723afc48122d828f.jpg

Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A ja się opiekuję CÓRKI psem.Jest to York i wabi się Fiona😀.

Opublikowano

A ja mam takiego sierściucha

DSC_4901.JPG

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do glizdy i sierściuchów dołączył ostatnio szczur tzn. pieseł wielkości szczura.
Pieseł jest córki (lat 6), można powiedzieć że sama go kupiła, więc teraz uczy się odpowiedzialności i obowiązkowości, oczywiście przy wsparciu rodziców :)fcef30d292277d37e73083148db783da.jpg

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Chmielu

To zoo sie rozrasta ;)

Moze jeszcze jakies gryzonie?

Opublikowano

@MartaCrystal
Gryzonie bywają regularnie ale tylko jako pokarm dla gadziny

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Gekonon musze kiedys zafunsowac oseski mysie.

Zeby tylko wezyna kota nie zjadla ;)

Opublikowano

To ja tez się pochwalę kotełem. Fota zrobiona przy ubieraniu choinki w zeszłym roku. 

IMG_20171218_213222.jpg

Opublikowano

A ja dzis wiozlam mala ciezarna zestresowana pacjentke moturem do weterynarza. Chyba bardziej ja sie balam niz ta biedna jaszczurka ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam tylko psa, ale nie byle jakiego. Posokowiec Bawarski, bardzo aktywny i towarzyski pies.

Opublikowano

Nie mam zdjęcia chomika ale mamy chomika W zasadzie to żona ma bo jest wielką fanką gryzoni. A sam w zasadzie właścicielem chomika nie jestem. Kiedyś mialem kota, z którym bardzo się zżyłem ( nie sądziłem, ze tak bardzo można przyzwyczaić się do zwierzaka). I jak już odszedł to nie chciało mi się mieć innego zwierza w domu. Aktualnie jestem w trakcie budowy domu i być może zdecydujemy się na psa bo będzie wlasny ogrodek. Ale to jeszcze pieśń przyszłości bo musimy sie w koncu na początku wybudować.