Skocz do zawartości

Jakimi zwierzakami się opiekujecie?

MartaCrystal

Rekomendowane odpowiedzi

SamotnyJeździec
Dnia 22.03.2018 o 23:46, AndrzejM napisał:

A co on taki smutny ?

No chyba że to zamyślony wyraz mordy ;)

Ona tak zawsze, cieszy się tylko jak biega, a jak skończy to smutek ;)

• 5 tygodni później...

Miałem rybki, świnki, chomiki itp. Potem kota który upolował pisklę gołębia i potem je odratowaliśmy, a w rezultacie odhodowaliśmy do dorosłego.

Miałem kurczaczki na Wielkanoc i jeża i stad wiem, że jeże jedzą nie tylko jabłka (masakra).

Miałem wiele psów od jamników, poprzez mieszankę doga z dalmatyńczykiem (chyba) i haskiego za którym musiałem ganiać bo uciekał z pasją.

Teraz mam kaktusa bo na więcej nie mam czasu, a i ten bywa zaniedbywany :biggrin:.   

Ostatnio zostałem uświadomiony o możliwości hodowania KRABA Plusem jest to, że nie jest przeciwwskazane u alergików.
Niestety wszystkie kraby są odlawiane ze swojego naturalnego srodowiska bo jeszcze nikomu się nie udało ich rozmnozyc

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

4 godziny temu, eramus napisał:

Niestety wszystkie kraby są odlawiane ze swojego naturalnego srodowiska bo jeszcze nikomu się nie udało ich rozmnozyc emoji58.png

Tego akurat nie wiedziałem, a dość ważna informacja 😕

4 minuty temu, Mario.dgla napisał:

Tego akurat nie wiedziałem, a dość ważna informacja 😕

Sam się interesowałem krabikiem za czasów kiedy bawiłem się akwarystyka i z tego powodu zrezygnowałem. Ale może się coś zmieniło 

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Do glizdy i sierściuchów dołączył ostatnio szczur tzn. pieseł wielkości szczura.
Pieseł jest córki (lat 6), można powiedzieć że sama go kupiła, więc teraz uczy się odpowiedzialności i obowiązkowości, oczywiście przy wsparciu rodziców :)fcef30d292277d37e73083148db783da.jpg

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Nie mam zdjęcia chomika ale mamy chomika W zasadzie to żona ma bo jest wielką fanką gryzoni. A sam w zasadzie właścicielem chomika nie jestem. Kiedyś mialem kota, z którym bardzo się zżyłem ( nie sądziłem, ze tak bardzo można przyzwyczaić się do zwierzaka). I jak już odszedł to nie chciało mi się mieć innego zwierza w domu. Aktualnie jestem w trakcie budowy domu i być może zdecydujemy się na psa bo będzie wlasny ogrodek. Ale to jeszcze pieśń przyszłości bo musimy sie w koncu na początku wybudować.