MartaCrystal Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Hej, Jako, że bardzo kocham zwierzaki, to pytanie do Was Co tam macie w domach, akwariach, terrariach i innych? Coś z większą ilością nóg niż dwie? I zaczynając... ja mam 4 jaszczurki. Takie nieznośniki jak w załączniku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 ja mam dwoje dzieciaków, też nieznośne PS. nie mogłem się powstrzymać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja mam kota.. zepsutego lekko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Zepsutego kota? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 11 minut temu, MartaCrystal napisał: Zepsutego kota? Pewnie pękł i trzeba było taśmą skleić 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja mam męża.... troszkę nieznośny, głośny, problematyczny osobnik i od czasu do czasu musi przejść szkolenie tresury 2 dzieci... człowieku... to dopiero szarańcza... tu nawet posłuszeństwo nie daje efektów 2 szczurki grzeczne, nie marudzą ogólnie rewelacja... I owczarka niemieckiego po szkoleniu na psa stróżującego.... niby groźny i agresywny a każdy złodziej zagłaszcze. Ja też kocham swoje zoooooo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 27 minut temu, Piuriel napisał: Pewnie pękł i trzeba było taśmą skleić Przybłąkał się z uszkodzoną łapką. Niestety nieodwracalnie. Dlatego popsuty... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Moja Krysia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Krysia.....sadzać po rozmiarach to raczej Krystyna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 1 godzinę temu, Pajmon napisał: Krysia.....sadzać po rozmiarach to raczej Krystyna Pani, Pani Krystyna dla nas 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 16 minut temu, Piuriel napisał: Pani, Pani Krystyna dla nas Ano słuszna uwaga....dzięki....Pani Krystyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Co to za straszne.. ojjj. Pajooonk, jakie ma ladne futerko. Podziwiam, bo ja bym musiala chalupe spalic prewencyjnie Edytowane 16 Lutego 2018 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Obecnie niczym ale w przeszłości był pies, papugi i rybki oraz królik siostry 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kluszcz Opublikowano 16 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 A ja mam takiego oto sympatycznego towarzysza Adoptowany jeżyk pigmejki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 47 minut temu, eramus napisał: królik siostry Wrzucić może fotki królika siostry?? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 4 minuty temu, Piuriel napisał: Wrzucić może fotki królika siostry?? Już go nie ma, biega po niebieskich autostradach 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 U mnie mieszka 5 kotów, sunia marki JRT i rybki w oczku wodnym. Poza tym całkiem spora i różnorodna gromada ptaków dokarmianych zimą. Oczywiście nie mogę zapomnieć o myszkach pod podłogą w okresie zimowym, które nauczyły się że wychodzenie na podłogę i zwiedzanie domu kończy się dość szybko w kocim pyszczku, o tak: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 u mnie 3 psy, żona, dziecko, wcześniej był też gekonik lamparci, rybki, w oczku i w akwa, koty i inne przybłędy @LAFAY słodki Jezusie, już ci ręki nigdy nie podam jak to można do ręki wziąć, bałbym sie klapkiem jebnąć bo pewnie by spod niego wylazł i się zemścił, kocham wszystkie zwierzaki.......POZA PAJĄKAMI 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 @Kluszcz jeżyk jest cudowny. Okragly taki. Czy toto je robaki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 @MartaCrystal Dziękuję Je taką lepszą karmę dla kotów i żywe robaki od czasu do czasu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 a czy jeże tupią, to prawda? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Tupią, bardzo Nie myślałem, że takie małe stworzonko może robić taki hałas przy chodzeniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Moje szkodniki rodzeństwo Edytowane 16 Lutego 2018 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 8 minut temu, Kejt93 napisał: Moje szkodniki rodzeństwo 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi