Piuriel Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Siema, Jakoś tak mnie natchnął jeden motocykl z forum do namysłu _co bym chciał mieć w garażu marzeń. Temat luźny, bez ograniczeń innych niż 2oo. Pogody jeszcze chwilę nie pozwolą jeździć więc może chociaż pogadajmy jak przy wirtualnym piwku i podzielmy się marzeniami. Jakie motocykle chciałbyś/chciałabyś mieć w swoim garażu i pokrótce czemu. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Pajmon Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Jeśli chodzi o dwa kółka to od dawien dawna....słusznie bądź nie.....od szczyla zawsze magicznym motongiem była Hayabusa Myślę, że ona na pewno stanęła by w garażu marzeń.....choć w dzisiejszych czasach już są lepsze sprzęty. Drugim było by Kawasaki H2R Tak skromnie na razie wszystko..... Edytowane 14 Lutego 2018 przez Pajmon (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
eramus Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Konkretnych marzeń nie ma ale chciałbym coś na dobra pogodę do zabawy jakiś naked oraz coś w dłuższą trase a na zimę jakiegoś fajnego motunga w teren. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
salat Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Ło Panie temat rzeka i na pewno nie jeden motocykl Ja bym chyba poczuł że dogoniłem króliczka jak by w garażu stały 3 szt. w kolejności następującej: 1. To co jest czyli HD RK 2. CZ 175 typ 356 3. tylko proszę się nie śmiać...... Yamaha R1 Edytowane 14 Lutego 2018 przez salat (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 u mnie to by było: -GSXR 750 (pierwsza generacja) -Ducati 916 - Bimota Tesi 3D -Bimota SB8 plus gsxs 1000 fa do latania normalnego 0 Cytuj
Slavo-s Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Ja przymierzam się do mojego pierwszego moto - CZ350 model 472 Poza tym: 1. to co jest - Honda VTR 1000 F 2. Yamaha FZX750 3. Honda VTX 1800 4. motorynka Pony dla młodego :-) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Właśnie w takim garażu 1 motocykl raczej nie miałby miejsca bytu. Ja potrzebuję kilku jak każdy. -Torówka jakaś 300ccm dobrze dostrojona pode mnie -może Yamaha R3 -Superbike do zabawy, coś na pełnej k****** obecnie podoba mi się Yamaha R1M oraz Ducati Panigale V4 -Naked do codziennej jazdy, wypadów wkoło komina itp. Już mam -Coś na zimę i do błota, lekki cross, 250ccm w zupełności wystarczy -HD, bo każdy motocyklista powinien mieć ikonę do zadawania szyku na bulwarze -HD Fat Boy -Turystyk tu raczej bez fajerwerków -BMW GS Tyle jeśli chodzi o garaż użytkowy. Kolekcja to inna para kaloszy 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
LAFAY Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 a ja nie lubie motongow ,wiec 1 seicento sport 2, jakas kolarka do lansu 3. cos turystycznego , riksza -rozowa 0 Cytuj
Frager Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 KTM EXC 350 FACTORY - enduro/hard enduro Aprilia SXV 550 - Bo to najlepsze wyczynowe SM do miasta, V2 70KM i 122kg / Ewentualnie Husaberg FS 650 ale tylko dlatego, że miałem 550 i ogromny sentyment pozostał KTM 1290 Adventure R - Idealny na Kołymę MV Agusta F4 LH44 - Bo zawsze lubiłem mieć niszowe motocykle a F4 LH44 jeśli chodzi " ścigi " do takiego grona się zalicza 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Logan Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Wszystko nowe i zmieniane co upływ gwarancji Ostatnio przestały mnie interesować motki od BMW, do włoskich natomiast dalej się nie przekonałem. Dalej natomiast jestem zafascynowany dość awangardowymi AJP. AJP PR3 240 SM do świrowania+miasto+winkle na ciasnym torze- już mam i spełnia wszystkie stawiane przed nim oczekiwania. AJP PR7, jakbym kiedyś mógł wybrać się na daleką wycieczkę głównie OFFem. Tablet wbudowany na stałe, dobra relacja masy i mocy. Nie chcę już niczego ciężkiego typu R1200GS, a OFF w duecie, to nieporozumienie AJP PR4 240 Ultrapassar lub PR5 Extreme do dzikowania w terenie wkoło komina. Jak i pozostałe- lekki i ma wspaniały rozkład masy, co przekłada się na łatwe i przyjemne prowadzenie, nawet przy małych umiejętnościach. Wybór w zależności od mojego poradzenia sobie z ich wysokością siodła. Yamaha FJR1300- dalsze wycieczki szosowe w duecie. Lżejsza od K1600GTL, nie jestem fanem Hayki, nie ma już VFR1200, czy Bandita 1250. Suzuki GSX1000FA- dalsze wycieczki szosowe solo i miasto w duecie, winkle i szkolenia torowe. Co się stało z klasą motocykli "uniwersalnych"? Gdzie obecne wcielenia Bandita 650, Horneta itp? MT, czy Tracery to też nie moja bajka. Przy okazji wszystkie zdają się być dość wytrzymałe i jak na swoje klasy- dość tanie w utrzymaniu. Wydaje się też, że to wyczerpuje większość "codziennych" zastosowań motocykli 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
Lancet Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja, oprócz swojego Fazerka, chciałbym mieć w garażu "klasyka", czyli Junaka M10 - zawsze mi się podobał, zwłaszcza w kolorze czerwonym. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi