leniuchmichał Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 No dobra chwalimy się kto ile dziś pączków ogarnie Ja już jestem po pierwszym, firma zapewniła sporą dostawę więc jest szansa na rekord Dobrze, że moja żona nie czyta tego forum bo już by tu była i pilnowała mojego cholesterolu 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Oj Michaś, Michaś, a zawieszenie w Thundercacie już przygotowałeś odpowiednio? Co wy z tymi pączkami? Dzisiaj widziałem jak by się stuknęli pod cukiernią (2 samochody a 1 miejsce). Normalnie szał. To ja proponuje inaczej. Kto nie zje żadnego pączka? Ja właśnie mam taki plan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Co do zawieszenia to mieszczę się w nominalnych ustawieniach więc jest zapas do regulacji ............. jeszcze Edytowane 8 Lutego 2018 przez leniuchmichał (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 JESZCZE, słowo klucz w tym przypadku. Ja Tam w Ciebie Michaś wierzę, dasz rade... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja dzisiaj nie powinienem żadnego ale 3 postaram się wszamać, ogólnie zakupionych dla rodziny jest 19 sztuk 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Godzina 15:00 i dwa zjedzone pączki. Myślę, że nieźle się trzymam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi