Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

ŚWIAT MOTOCYKLI ZMIENIA WŁAŚCICIELA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dla czytających ten miesięcznik to informacja myślę dość ważna ,bo zmieni sie całkowicie zespół redakcyjny,a nie ukrywam ze do obecnego składu sie przyzwyczaiłem.Zwłaszcza do felietonów Pana Potyńskiego.Jak dla mnie kończy sie pewna epoka...szkoda.

Opublikowano

Hmm, a wiadomo dlaczego zmienia się cały zespół redakcyjny?

Opublikowano

Zmiana właściciela to jak zawsze inna koncepcja,itd...ale na razie dopóki nie wezme w ręce marcowego wydania to więcej powiedzieć nie można .Bo w zasadzie trudno o jakieś konkretniejsze info.Przez lata różni redaktorzy tam się przewijali,ostatnio chyba w dwóch czy 3 numerach mogłem czytać teksty Karoliny Wręczyckiej która bardzo mi sie spodobała:).No a Lech Potyński to już niemalże ikona wsród redaktorów  motocyklowych.

Opublikowano

"Agora SA sprzedała "Świat Motocykli" spółce założonej przez Andrzeja Drzymulskiego, dotychczasowego członka redakcji tego miesięcznika "

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Krzysiek rst1000
Opublikowano
Dnia 7.02.2018 o 16:24, B3DNAR napisał:

Nie wiem te gazety motocyklowe. Mam wrażenie, że to jedna wielka reklama. Świat motocykli nudny a Motormania po zmianie...cóż trzy dychy za więcej zdjęc a mniej treści średnio.

Dokładnie mam takie same wrażenie.  Wszelkie recenzje dotyczące nowych motocykli czy akcesoriów nic nie mówią na temat, tylko sama pochwałą jakie to atrakcyjne żeby kupić. No i ta notoryczna pochwała powiększonej mocy , że niby wszystko co ma poniżej 200 koni to się do niczego nie nadaje. Podróże, byli tu , byli tam, fotka w lewo , fotka w prawo ale dlaczego wybrali taką trasę, jaki był cel, co ich fascynowało ... ???? nie wiadomo. To wszystko takie sztuczne, jakby pisały to maszyny. Zdjęcia dobre, kolorowe. Ech ... .

large.593303dbf0906_NapisthebeginerR.jpg.d8326e9181116ec3f6b8722b716ec5c8.jpg

Opublikowano

Na ten moment czasopisma motocyklowe to jedna wielka komercja. Wszystko się zgadza co piszecie ;)

1. Napiszesz wady motocykla zbyt realnie, dosadnie = nie otrzymasz więcej zaproszeń do jazdy na drugim końcu kontynentu.

2. Zrobisz recenzję rękawic motocyklowych, wymieniając ich nadmierne zużycie, odbarwienia = nie otrzymasz darmowego kombinezonu na lato.

3. Nie lansujesz dupska na Facebooka i YouTube = przestajesz czytać Lecha Potyńskiego

Ja nic nie mam do Simpsona, który przejmuje gazetę bo gościa zwyczajnie nie znam osobiście, ale cały świat czasopism już dawno zaczął wk***iać bo każdy chce, aby traktowano go jak speca. Nikt się nie opisał, że czegoś nie wie, że popełnił błąd, że dostaje gotową listę "tricków" od producenta, które musi wykorzystać w recenzji. Co ja się będę wk***iał, zobaczymy co będzie :biggrin:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cóż, cieszę się, że nie jestem odosobniony w odczuciach.... zakupiłem wspomnianą gazetę i niczego ciekawego dla siebie nie znalazłem.

Top jest naprawdę straszne, jak media zmieniły się przez ostatnie kilka, kilkanaście lat.

Natomiast mamy inne sposoby komunikacji chociażby jak fora, grupy , itd. Chociaż niejednokrotnie również należy przesiewać informacje szczególnie na otwartych grupach.