Skocz do zawartości

[K] CBR F4i

Nervous

Rekomendowane odpowiedzi

Powitać, jako że sezon nadchodzi szukam Hondy CBR F4i, może być sport. Budżet ok 10k. Gdyby ktoś miał coś do zaproponowania albo miał info o sprawdzonym sprzęcie, proszę o info. 

11 godzin temu, Nervous napisał:

Powitać, jako że sezon nadchodzi szukam Hondy CBR F4i, może być sport. Budżet ok 10k. Gdyby ktoś miał coś do zaproponowania albo miał info o sprawdzonym sprzęcie, proszę o info. 

Coś takiego kumpel z forum sprzedaje.  Jeździłem f4i i tym to nie ma żadnego porównania. Pomysl nas tym stoi w Łodzi zarejestrowany i gotowy do jazdy.

https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cbr-honda-cbr-929-sc44-fireblade-ID6zieIz.html

O, widziałem to ogłoszenie wcześniej, nie wiedziałem że jest u nas na forum ;) Dzięki za info, wysłałem PW.

@Buziak, dzięki ale jeszcze nie czas na litra ;]

1 godzinę temu, Nervous napisał:

O, widziałem to ogłoszenie wcześniej, nie wiedziałem że jest u nas na forum ;) Dzięki za info, wysłałem PW.

@Buziak, dzięki ale jeszcze nie czas na litra ;]

Co ty gadasz. Głupie gadanie ludzi. Masz chęć to kupujesz litra i tyle, czy jest na to czas czy nie. Znam masę ludzi co pierwsze motocykle maja litry i żyją dalej oraz umieją jeździć.  Ja jesteś "debil"  to krzywdę sobie czy innym nawet rowerem zrobisz.  Zobacz sobie jak jeździ te f4i i zobacz jak się jeździ 929 i sam się przekonasz.  Decyzja należy do Ciebie. 

Kiedy ma być ten czas? Jak będziesz mieć 40 lat?   Teraz właśnie jest najlepszy moment. Nie jedna sześćsetka jest większym wariatem niż litr.  Ja teraz się mierze nad zx10r lub gsxr K8 

Edytowane przez Buziak (wyświetl historię edycji)

A ja tam bym ci polecił 929. Miałem 954 i jakoś porywająco mocy nie oddawała, na lajcie byś ogarnął. A przynajmniej nie trzeba tak biegami machać😀 a sprzęt mega wygodny😉

Okej, ale 929 mi wizualnie nie podchodzi, kiedyś będzie pewnie ale 954, a póki co szukam F4i i czekam, aż michał750 coś odpiszę.