Skocz do zawartości

Historia edycji

kosmaty

kosmaty

przede wszystkim powinieneś sobie na każdym usiąść i obczaić pozycję bo się może okazać że ten którego najbardziej typujesz kompletnie Ci nie leży. Ja np. jak bym szukał to czegoś z prostą kierownicą, te wygięte skierowane do kierowcy jak dla mnie kompletna porażka jeśli chodzi o wygląd i wygodę ale to musi być twoja decyzja, z tych roczników wszystkie modele będą bardzo podobne w kosztach utrzymania bo każdy inaczej patrzy na grosz, jedni przychodzą i klocki za 60zł to już jest dla nich mocna przesada a inny przyjdzie weźmie brembo za 400 i się pyta czy nie ma jakiś droższych, także stwierdzenie "drogo" to pojęcie względne

kosmaty

kosmaty

przede wszystkim powinieneś sobie na każdym usiąść i obczaić pozycję bo się może okazać że ten którego najbardziej typujesz kompletnie Ci nie leży. Ja np. jak bym szukał to czegoś z prostą kierownicą, te wygięte skierowane do kierowcy jak dla mnie kompletna porażka jeśli chodzi o wygląd i wygodę ale to musi być twoja decyzja, z tych roczników wszystkie modele będą bardzo podobne w kosztach utrzymania bo każdy inaczej patrzy na grosz, jedni przychodzą i klocki za 60zł to już jest dla nich mocna przesada a inny przyjdzie weźmie brembo za 400 i się pyta czy nie ma jakiś droższych, także stwierdzenie "drogo" to pojęcie względne

kosmaty

kosmaty

przede wszystkim powinieneś sobie na każdym usiąść i obczaić pozycję bo się może okazać że ten którego najbardziej typujesz kompletnie Ci nie leży. Ja np. jak bym szukał to czegoś z prostą kierownicą, te wygięte skierowane do kierowcy jak dla mnie kompletna porażka jeśli chodzi o wygląd i wygodę ale to musi być twoja decyzja, z tych roczników wszystkie modele będą bardzo podobne w kosztach utrzymania bo każdy inaczej patrzy na grosz, jedni przychodzą i klocki za 60zł to już jest dla nich mocna przesada a inny przyjdzie weźmie brembp za 400 i się pyta czy nie ma jakiś droższych, także stwierdzenie "drogo" to pojęcie względne

• Dodaj nową pozycję...