Skocz do zawartości

Prostownik motocyklowo/samochodowy - najlepiej taki z LIDLa

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję odkupić prostownik motocyklowo/samochodowy, najlepiej taki jak sprzedają w sieciach LIDL. Może być coś innego, byle tani i sprawny bo mam już dwa, ale potrzebuję kolejny do prywatnego użytku.

Sprzęt może być używany, a może ktoś ma pod nosem LIDLa i widział w sprzedaży to podjadę na zakupy bo koło mnie brak.

5a6f034b49e1f_2__31795_11.jpg.b5e03fdd70

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

możesz podjechać do tego dużego lidla przy bp na rogu Włókniarzy/Drewnowska i zapytać , bo z tego co się orientuje to tam właśnie trafia niesprzedany towar z innych sklepów. (bynajmniej kiedyś tak usłyszałam od pracownika lidla)

Zapytaj u siebie najbliżej w lidlu, moze mają zwyczajnie na magazynie przygotowany towar do odesłania i mogą Ci jeszcze sztukę sprzedać ;) 

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

zerknij w lidlu na paradnej, przynajmniej był jak byłem kilka dni temu.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Przy Pabianickiej też jeszcze były w ostatnich dniach i to dużo.

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Karwa dzięki za cynk ludziska! Z racji tego, że najbliżej mam na Paradną to wskoczyłem dziś między półki z wywalonym jęzorem, ale znalazłem prostowniki między ciuchami i chemią także chyba przestawili bo na ekspozycje to nie wyglądało :decayed:

Pozostało jeszcze z 10 sztuk za 59zł, to pasuje.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• Suchy-wolk zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...