krols Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Skacze się w tandemie czy można skoczyc samodzielnie? I jak wrażenia? Warto było? 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Ewelina skakała z tego co wiem. Raczej tandem, ale więcej w stanie nie jestem powiedzieć. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Pajmon Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ja skakałem. Jak nie masz papierów to skaczesz w tandemie - zawsze! Jak wyrobisz licencje to możesz "samemu" choć przez pierwsze ileś tam skoków i tak skaczesz sam, ale w grupie z jakimś instruktorem. Chyba, że się coś zmieniło - trochę latek minęło. Wrażenia są zaje....fajne Jedna z lepszych rzeczy jakie można robić w ciuchach poza jazdą motocyklem. 2 Cytuj
Ewelina Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ja również polecam!!! Z chęcią bym powtórzyła:) przeżycie mega! Skakałam w tandemie. Tak jak pisał kolega wyżej trzeba miec papiery inaczej sam nie skoczysz. 0 Cytuj
Jastrząb Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jak ktoś był w wojsku w brygadzie desantowej to się naskakał:) 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ja skakałem, żeby skoczyć samemu możesz wykupić specjalny kurs FFA skaczesz wtedy z 3tys i instruktor układa cię w powietrzu do tego masz cały kurs. I na koniec masz skok egzaminacyjny. jak zrobisz wszystkie figury w powietrzu to później będziesz już mógł skakać sam. Jeżeli incydentalnie to tylko tandem 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Rekomendowane odpowiedzi