Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Czy ktoś skakał ze spadochronem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ewelina skakała z tego co wiem.
Raczej tandem, ale więcej w stanie nie jestem powiedzieć.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Ja skakałem.

Jak nie masz papierów to skaczesz w tandemie - zawsze!

Jak wyrobisz licencje to możesz "samemu" choć przez pierwsze ileś tam skoków i tak skaczesz sam, ale w grupie z jakimś instruktorem. Chyba, że się coś zmieniło - trochę latek minęło.

Wrażenia są zaje....fajne :smile: Jedna z lepszych rzeczy jakie można robić w ciuchach poza jazdą motocyklem.

Opublikowano

Ja również polecam!!! Z chęcią bym powtórzyła:) przeżycie mega!

Skakałam w tandemie. Tak jak pisał kolega wyżej trzeba miec papiery inaczej sam nie skoczysz.

Opublikowano

Jak ktoś był w wojsku w brygadzie desantowej to się naskakał:)

Opublikowano

Ja skakałem, żeby skoczyć samemu możesz wykupić specjalny kurs FFA skaczesz wtedy z 3tys i instruktor układa cię w powietrzu do tego masz cały kurs. I na koniec masz skok egzaminacyjny. jak zrobisz wszystkie figury w powietrzu to później będziesz już mógł skakać sam.

Jeżeli incydentalnie to tylko tandem

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s