krols Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Skacze się w tandemie czy można skoczyc samodzielnie? I jak wrażenia? Warto było? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Ewelina skakała z tego co wiem. Raczej tandem, ale więcej w stanie nie jestem powiedzieć. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ja skakałem. Jak nie masz papierów to skaczesz w tandemie - zawsze! Jak wyrobisz licencje to możesz "samemu" choć przez pierwsze ileś tam skoków i tak skaczesz sam, ale w grupie z jakimś instruktorem. Chyba, że się coś zmieniło - trochę latek minęło. Wrażenia są zaje....fajne Jedna z lepszych rzeczy jakie można robić w ciuchach poza jazdą motocyklem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ja również polecam!!! Z chęcią bym powtórzyła:) przeżycie mega! Skakałam w tandemie. Tak jak pisał kolega wyżej trzeba miec papiery inaczej sam nie skoczysz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jak ktoś był w wojsku w brygadzie desantowej to się naskakał:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ja skakałem, żeby skoczyć samemu możesz wykupić specjalny kurs FFA skaczesz wtedy z 3tys i instruktor układa cię w powietrzu do tego masz cały kurs. I na koniec masz skok egzaminacyjny. jak zrobisz wszystkie figury w powietrzu to później będziesz już mógł skakać sam. Jeżeli incydentalnie to tylko tandem 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi