Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Tor w BydgoszczyZapraszamy do Bydgoszczy – najbliższy termin szkolenia: 14 kwietniaSzkolenia poświęcone są doskonaleniu techniki jazdy szosowej na motocyklu.Kto może wziąć w nich udział? Każdy! Rodzaj motocykla jest nieistotny, staż za kierownicą też.Zajmujemy się ćwiczeniami pozwalającymi pokonywać zakręty bezpieczniej i bardziej komfortowo 🙂Miejsce: tor PZM w Bydgoszczy przy ul. Fordońskiej 116.Termin: sobota 14 kwietnia.Plan szkolenia:– zbiórka na obiekcie o godzinie 9.00: formalności, badania techniczne– rozpoczęcie szkolenia o godzinie 10.00 – zakończenie szkolenia ok. godziny 17-ejProgram szkolenia: – teoria ruchu motocykla – ergonomia na motocyklu, postawa i dosiad – postrzeganie drogi – widzenie ostre i peryferyjne – technika kierowania: przeciwskręt – fakty i mity – technika i taktyka pokonywania zakrętów – odciążenie ramion – zakładka gaz-hamulec Szkolenie jest poświęcone głównie technice pokonywania zakrętów Kadra: instruktorzy techniki jazdy na motocyklu. Kierownik szkolenia: Tomek KulikCena szkolenia: 400 zł.Wymagania: – sprawny motocykl, dopuszczony do ruchu, – kompletny strój motocyklowy, – prawo jazdy stosownej kategorii, – stan zdrowia pozwalający na podejmowanie wysiłku fizycznego. Szczegółowe informacje i zapisy: poczta@kulikowisko.pl Tor posiada zaplecze sanitarne. Zapewniamy wodę i przekąski, opiekę mechanika motocyklowego i asystę ratownika medycznego.Kolejne terminy: – 26 maja, – 7 lipca, – 11 sierpnia. Zapraszam. Kulik Rezerwacja miejsc motocyklistów z aglomeracji łódzkiej i szczegółowe informacje: info@turbo.auto.pl 504 222 585 Bardzo proszę o przesłanie zapisu online na : http://turbo.auto.pl/zapisz-sie/#11 Gdyby wchodził w grę transport motocykla i motocyklisty proszę w polu PKK wpisać tą opcję Zapraszam Robert 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Wygląda na to, że sobotę 14 kwietnia mamy zajętą.. Co nie @karpiu @Bocian@13 @LAFAY @radek77 @matthewspl @Ewelina @Lipson @lipgirl @PIT @kabzior @AgaJaga @Bogdan @mr.R @Kolo oraz wszyscy pozostali chętni? Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ok, żona mi pozwoliła. Z resztą 15 kwietnia mam urodziny więc dostanę Kulikowisko w prezencie :-) 4 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie wysłane 😊 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 To na jaki @ wysyłamy zgloszenia? 0 Cytuj
eramus Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Dnia 23.01.2018 o 16:30, OSK TURBO Pabianice napisał: Rezerwacja miejsc motocyklistów z aglomeracji łódzkiej i szczegółowe informacje: info@turbo.auto.pl 504 222 585 Zapraszam Robert 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
karpiu Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ale pipa ze mnie. Nie zjechalem na sam dół tego posta 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Przed chwilą, karpiu napisał: Ale pipa ze mnie. Nie zjechalem na sam dół tego posta Spoko. Na szkoleniu zrobimy z Ciebie mężczyzne 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
PIT Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Po zimie Bydgoszcz jest idealny, żeby się rozkręcić. Też się wstępnie piszę chociaż to odległy termin, zobaczymy jak czas i pogoda pozwoli to będę. Tym bardziej, że sama jazda do Bydgoszczy jest fajna, trochę po autostradzie potem trochę szosą ale wszędzie ładny asfalt. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Dokładnie. Rozruszać po zimie się trzeba. Do Bydgoszczy jest kawałek więc może pojechać wypada w piątek, żeby w sobotę być na torze w miarę wyspanym a nie po ponad 200km trasy. Wiem co mówię, rok temu pojechałem na kołach w sobotę rano Autostrada mnie wymęczyła. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
PIT Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja mam odmienne doświadczenie lecę tam, jeżdżę i wracam na kołach i póki co bez stresu, ale może masz rację każdy zna swoje możliwości. Raz byłem z przyczepką (bo mi ładowanie padło w moto) i akurat fart bo w powrotnej drodze lało jak diabli. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Kwestia pogody. Ja miałem 4°C rano. To mnie zmęczyło. Tak to też jestem zwolennikiem jazdy na kołach. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Bardzo proszę o przesłanie zapisu online na : http://turbo.auto.pl/zapisz-sie/#11 Gdyby wchodził w grę transport motocykla i motocyklisty proszę w polu PKK wpisać tą opcję Łączę pozdrowienia Robert 2 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Płatność do końca marca numer konta prześlę po zapisie 2 Cytuj
karpiu Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja np lubię się wyspać i interesuje mnie opcja zabrania tylko moto a ja sobie już w piątek wieczorem pojadę do Bydg. Moto mogę dostarczyć w dowolnym terminie. Jeśli oczywiście taki układ wchodzi w gre. 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jeśli większa grupka miałaby ochotę lecieć w piątek do Bydg, na miejscu jakis delikatny wieczorek i w sobotę powrót na kołach to też się pisze. Może sam powrót nie będzie taki straszny. 1 Cytuj
rzetel Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 6 minut temu, karpiu napisał: Jeśli większa grupka miałaby ochotę lecieć w piątek do Bydg, na miejscu jakis delikatny wieczorek i w sobotę powrót na kołach to też się pisze. Może sam powrót nie będzie taki straszny. A może powrót w niedzielę? Wieczorem po jeździe można by omówić ewentualne błędy na torze przy małym co nieco 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Lubię to ale moja żona na bank da UNLIKE 0 Cytuj
rzetel Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Moja też z radości nie będzie podskakiwać no ale cóż poradzić Są sprawy ważne i ważniejsze Edytowane 24 Stycznia 2018 przez mr.R (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 59 minut temu, matthewspl napisał: biore przyczepke i jade w piatek Ja też, ale na kołach. Dorzucę się do przyczepki i po szkoleniu wrócę z Tobą jak masz miejsce. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wyślij zapis na : http://turbo.auto.pl/zapisz-sie/#11 1 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Widzę szacowna ekipa się szykuje 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 2 godziny temu, OSK TURBO Pabianice napisał: Widzę szacowna ekipa się szykuje Nie ma za co Po zimie zawsze dobrze się wjeździć pod okiem specjalisty a przy okazji postanowiłem zawołać znajomych 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Gość Sok turbo Pabianice Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Super dzięki 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi