Rastaf Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Świetny motocykl na początek, po jego modyfikacjach ma około 20KM i śmiało można latać wokół komina z dorosłymi braciszkami uzyskując prędkość przelotową w okolicy 120km/h. Jestem pierwszym posiadaczem motocykla w Polsce, sprowadziłem go na jesieni 2015r. motocykl miał popękaną zaczepy czachy i została ona wymieniona na nową oryginalną Hondy.Motocykl na tą chwilę jest w perfekcyjnym stanie, wszystkie wymiany podczas mojej eksploatacji były robionę na czas. Motocykl na wiosnę tego roku przeszedł Tuning, zamontowano sportowy cylinder włoskiej martki ATHENA 170ccm wraz z komputerem zmieniającym mapę silnika ECU. Montaż tego zestawu został opisany na Forum Łódzkich Motocyklistów w temacie: Montaż Kitu Athena 170Ccm Ecu Do Hondy Cbr 125R Jc39.Po tak zmodyfikowanym motorku przyszedł czas na kolejne modyfikacje:-wymieniono łańcuch na DID 428NZ (najmocniejszy bezoringowy)-świece irydową NGK-podczas docierania motocykla pięciokrotnie wymieniano olej MOTUL 5100-filtr powietrza-kompletne sprzęgło EBC wraz z sprężynami EBC-zamontowano przełącznik do wymuszenia wentylatora na chłodnicy-wymieniono opony na nowe, przód Micheli Pilot, tył Continental ContiGo.Motocykl jak widać doinwestowany i ktoś kto go kupie będzie miał dużą frajdę z jazdy. Rok produkcji motocykla 2007, rok pierwszej rejestracji 2008. Przebieg 21tyś, przy przebiegu 18,5tyś był wymieniony cylinder z tłokiem i reszta. Cena 6750zł do delikatnej negocjacji, Motocykl zarejestrowany na 125ccm i 11kW więc śmiało można nim jeździć na kat. B oraz A1. Kontakt: Szymon tel: 510061063 mail: sz.plonka@wp.pl https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr125r-jc39-na-wtrysku-z-kit-athena-170cmm-ecu-nie-nsr-yzf-rs-CID5-IDoEMlA.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi