Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

prośba o wypełnienie ankiety - tematyka motocyklowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

cześć!

znajoma zwróciła sie do mnie z prośbą o wypełnienie i udostępnienie dalej ankiety potrzebnej do jej pracy magisterskiej. tematyka, a jakże, motocyklowa :smile: także kto z Was ma minutkę, którą może poświęcić by odpowiedzieć na kilka prostych pytań, będę wdzięczny

link:  klik

dzięki, 5!

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Poszło

Opublikowano

Poszło

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano

Poszlo, chocia niektore pytania troche slabo sformulowane ;)

Opublikowano

Poszło

SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie

Opublikowano

Wypełnione ;)

Opublikowano

Zrobione

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

też zrobiłem, ale uwielbiam pytania w stylu 'czy wolisz kupić nowy motocykl z salonu, czy być biednym i kupić używany?'

Jakbym słyszał nasze władze które uważają, że średnia wieku pojazdów wynosząca około 15 lat jest spowodowana umiłowaniem do wraków a nie statusem materialnym.

Opublikowano
Dnia 25.01.2018 o 19:24, jaszczomb napisał:

też zrobiłem, ale uwielbiam pytania w stylu 'czy wolisz kupić nowy motocykl z salonu, czy być biednym i kupić używany?'

Jakbym słyszał nasze władze które uważają, że średnia wieku pojazdów wynosząca około 15 lat jest spowodowana umiłowaniem do wraków a nie statusem materialnym.

To nie jest bezsensowne, bo na przykład czasem dla silnika "starej daty" warto poszukać dobrze uchowanej używki (jak duży olejak Suzuki z Bandita 1200, czy samochodowe M52 i M54 od BMW lub legendarne Toyotowsko-Lexusowe 2JZ). Ostatnio zacząłem się rozglądać za Land Cruiserem II generacji 4,2TD R6 (szybko okazało się, ze zakup w perfekcyjnym stanie lub odrestaurowanie do takiego jest baaardzo kosztowne).

Czepię się za to pytania 14: Rodzaj silnika połączyłbym z momentem, a moc z prędkością maksymalną- a jest odwrotnie. Oczywiście takie łączenie też jest pewnym uproszczeniem ;)

No i oczywiście: POSZŁO ;)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"