karpiu Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Mur67 napisał: A i widzę że masz oryginalne kufry.. Sprawdzaj co jakiś czas mocowania - zwłaszcza miejsca mocowanie do aluminiowego chwytu za kanapą - u mnie po jakimś 1-1,5 roku odlew pękł na pół pomiędzy śrubami od drgań. Dobrym motywem jest też kawałek gumowego węża na bolce wchodzące w kufry - nie biją tak podczas jazdy. Kufry to będą na tym moto tylko od święta. Na tych bolcach już jest jakiś patent. Chyba były owinięte izolacją, nie przeglądałem się. Moto będzie u mnie w środę to wszystko się obada co i jak. Dzięki za info! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 To może jakieś oblewanie na mieście wspólne w okolicy lutego? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 No i namówiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Mi te ori wydechy sie podobają. Zacna maszina! 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Z ciekawości dzwoniłem do Edka w sprawie komina. Gdzie zazwyczaj koszta to ok 200-300zl tak tutaj 600 Aha, tankbag mam na sprzedaż. Triumph ma plastikowy bak Edytowane 16 Stycznia 2018 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Przyjechał. Szykuje się do sezonu. Jedno moje niedopatrzenie. Brak ABS. Oglądałem tyle ogłoszeń i chyba zadziałało podjaranie tematem, że kupiłem ten egzemplarz bez. Trudno, trzeba się szkolić bez Na plus - mój mechanik mówi, że silnik cyka jak trzeba. :) Edytowane 17 Stycznia 2018 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Karpiu, jak zostało ci trochę gotówki to zainwestuj sobie w sprężyny do zawieszenia. Przód i tył. Przy Twojej wadze + ewentualnie Krysia na serio zrobi to olbrzymią różnicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Tył to akcesoryjny Hyper Pro. Licze na to, ze będzie ok. Przód się okaże jak trochę polatam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Nie chodzi mi o korpus amortyzatora, bo to czy będzie standardowy, hyperpro czy ohlins to ma znaczenie tylko w działaniu, odbicia, dobicia itd. Chodzi mi o sprężyny. W standarowym moto - 99% na drogach sprężyny zakładane są na wagę kierowcy 75 kg w ciuchach ! Ty w ciuchach ważysz prawie 2 razy tyle Na sprężynie powinienes mieć oznaczenie- jak możesz to je spisz a będziesz wiedział w jakich granicach twardości masz sprężynę. Bez dobrze dobranych twardości sprężyn pod wage nie ustawisz SAG-u od którego tak na serio zaczyna się zabawę z zawieszeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Muszę poczytać i popytać. Nie wiem nawet za bardzo czego szukać. Czy liniowe, czy progresywne. Raczej nie będzie torowania częstego, prędzej jakieś Kulikowisko ze 2 razy a tak to trasy i miasto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Polecam Ci tylko liniowe. Progresywne nadają się do typowych turystyków typu Africa, gdzie w jednej chwili możesz zjechać na szuter. A i w progresywnych nie ustawisz SAG-u... A i pamiętaj bo to częsty błąd... jak wymieniasz to wymieniaj od razu przód i tył. Najgorsze co można zrobić to wymienić tylko jedno z tych a tak wiele osób robi, wymienia w lagach i cieszy się, że moto nie nurkuje - a w zakręcie nie da się jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Szukałem na stronie HyperPro np i tam nie ma np. liniowych. Jaki jeszcze producent to oferuje? Gdzie szukać? Ohlins? Wilbers? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Muszą być. Hyperpro to jest pro firma, która daje zawieszenia do torowania - a do torowania tylko liniowe sprężyny. Napisz do tego gościa http://ltd34.pl/ na fb https://www.facebook.com/LTD-34-213028588768198/?ref=br_rs . On ustawia wielu czołowych polskich zawodników własnie na hyperpro. Wiec do części ma dostęp - a przy okazji spoko gościu i doradzi co i jak. Edytowane 18 Stycznia 2018 przez rooland (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Piękny motocykl gratuluje zakupu, super silnik no i sylwetka motocykla na pewno obróci nie jedna głowę na ulicy. Niech służy jak najdłużej !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi