DamJan_zdw Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam, mam taką zagwozdkę odnośnie Triumpha Tigera 1050 od 2006 i liczę że znawcy i posiadacze tych maszyn mi pomogą. Jako że przymierzam się do kupna takiego w każdym bądź razie na pewno Triumpha moje pytanie: Jakie były zmiany w poszczególnych latach (jeśli jakieś były) chodzi mi o wersje 2006-2012 wiem że potem była wersja Sport która mnie nie interesuje. Zauważyłem że np modele z 2010 mają zmieniony licznik. (inne przyciski 2 zamiast 4 i w tarczy obrotomierza nie wyświetlana jest prędkość) czy coś jeszcze było czy to są ulepy np z wersji Sport? Wujek google nie chce pomóc nawet ten z zagranicy buuuuu 0 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Miałem chwilę i odgrzebałem temat mam nadzieję że chociaż te parę informacji Ci się przyda tutaj informacje o zmianach w zawieszeniu handguard'ach i kierownicy https://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/triumph/2012-triumph-tiger-1050-se-ar123485.html Na początku filmu gościu opisuję parę zmian pomiędzy tiger'em 1050 a tiger'em 1050SE 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi