Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lesiu94 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Siemanko, Po blisko półrocznej przerwie, dzisiaj wjechałem w nowy sezon na nowym sprzęcie. Po obejrzeniu dwóch zx10r, wybór po raz kolejny padł na CBR, tym razem 1000, która obecnie stała się moim piątym pojazdem tej marki ( Civic, Accord, 3x CBR) . Teraz do rzeczy: Motocykl w wersji SC 57A z 2005 roku, zakupiony od forumowicza. Przebieg 43000. Wyposażony jest m.in w akcesoryjną szybę, klamki, crash-pady, kierunki LED i co najfajniejsze, cały przelotowy układ wydechowy, zakończony puszką Yoshimura RS-5, co sprawia, że moto naprawdę fajnie gada😁 Rzeczy, które będę chciał dorzucić od siebie nie jest za dużo: nakładka na siedzenie pasażera, wyświetlacz biegów, gniazdo usb, naklejki na felgi i jakieś na owiewki, bo jakoś mi za pusto na srebrnych plastikach i coś z hydrografiki. Pozostaje tylko zrobić wiosenny przegląd i czekać na wiosnę😁 Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zacna maszyna, widziałem osobiście Gratulacje zakupy i niech służy w nowym sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 45 minut temu, Asker88 napisał: Zacna maszyna, widziałem osobiście Gratulacje zakupy i niech służy w nowym sezonie Nawet pomacałeś i zrobiłeś rundkę😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 22 minuty temu, Lesiu94 napisał: Nawet pomacałeś i zrobiłeś rundkę😁 Nie mogłem się oprzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Kurde, też bym taką chciał ... Masz fajnie utrzymanego szpeja, nic tylko dalej dbać. 1 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Malowanie nie mój typ ale poza tym niech służy! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 5 godzin temu, B3DNAR napisał: Malowanie nie mój typ ale poza tym niech służy! Z początku jak patrzyłem po fotach to też mnie jakoś specjalnie nie porwało, jednak na żywo wygląda o niebo lepiej😁 przynajmniej nie jest takie pospolite😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 To fakt, są na pewno ładniejsze malowania, ale tak jak Lesiu napisał, na żywo prezentuję się lepiej. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Dotarło parę rzeczy do wizualnego dłubania☺ najwięcej roboty będzie chyba z hydrografiką- zobaczymy jak to wyjdzie😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jestem ciekaw jak Ci ta hydrografika wyjdzie. Jak już będziesz po zabiegu to pochwal się efektem 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Niestety, wszystkie próby hydrografiki zakończyły się niepowodzeniem😈 czyli po krótce- internet kłamie😂 błotnik o osłony łańcucha albo zostaną oklejone folią albo pomalowane, zobaczymy. A tymczasem: wpadły dzisiaj nowe kapcie z motobajzlu😀 Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Litrowy sport i opony trochę jakby turystyczne. Czemu taki wybór? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 5 godzin temu, Piuriel napisał: Litrowy sport i opony trochę jakby turystyczne. Czemu taki wybór? Ponieważ przyczepnościowo są takie same jak nie lepsze od Power Pilot 3, a wytrzymują dużo większe przebiegi 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Power pilot 3 d*py nie urywaja. Myślałeś o Metzeler M7RR? Mega opona. Trakcja i trwałość super. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 A właśnie, się nie zgodzę- 3 już się dobrze kleją. Miałem w 954 i byłem bardzo zadowolony.O m7 myślałem, ale klei się to praktycznie tak samo jak PP3( info z opinii) a krócej żyje więc odpadło.😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wczorajsze popołudnie i wieczór zaowocowały nowym płynem chłodniczym, oliwą i klockami hamulcowymi. Ponadto na motocykl wpadł stompgrip i kilka naklejek. Dzisiaj zakładam plastiki i biorę się za koła😀😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Koła dostały trochę życia😁 nowe naklejki i gumy- można zakładać😁 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wszystko poskładane i gotowe na wiosnę😀pozostała jeszcze korekta tylnego błotnika, bo wyszedł inny odcień i wymiana żarówek 😣 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jest progres 1 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ten carbon jeszcze ujdzie, ale z tym błotnikiem w kolorze to zes poszalał. Pasował by z moim niedomalowanym bokiem xD 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 28 minut temu, Lucass napisał: Ten carbon jeszcze ujdzie, ale z tym błotnikiem w kolorze to zes poszalał. Pasował by z moim niedomalowanym bokiem xD To chwilowe😀 zamówie błotnik w odpowiednim kolorze😁😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ładny blady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Moto ma już nowego właściciela😁 Niech służy jak najlepiej. Czas szukać następcy💪 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi