Gośka Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam Od września szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy na kategorię A . Właśnie poluję na swoją pierwszą maszynę. Jestem super pozytywnie nakręcona i nie mogę się doczekać pierwszej jazdy. Do zobaczenia na drodze. 3 Cytuj
Piuriel Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witamy Pamiętaj, że zrobienie prawka to początek i trzeba dalej się szkolić. Mamy tu dobrą szkołę @OSK TURBO Pabianice, którzy z posiadaczy uprawnień robią motocyklistów. LWG 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
A04 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
AgaJaga Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Siemano szkołę ale i grupe gimghany 😀 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Czołem Gośka! Pomyślnych wyborów! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
kosmaty Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 siemano, wstawiaj fote 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
MartaCrystal Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Hej Kolejna motodziewczyna ;))) 1 Cytuj
Emil89 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
FOTOTOM Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 Pozdro :-) 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fred89 Opublikowano 12 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 W regulaminie jest wyraźnie napisane, że kobiety w powitalni powinny zamieścić swoje zdjęcie w celu zwiększenia swojej rozpoznawalności na drodze i ewentualnej szybszej pomocy ze strony forumowiczów :-P 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi