Pit71 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 ,ze nie wspomnę o braku informacji o homolagaci tych przewodów .Na zasadzie pan płaci i pan się sam martwi czy będzie dobrze zero odpowiedzialności za to co sie sprzedaje. To napisz co BMW Ci zaproponowało,homologację,170pln za 40 cm przewodu?,albo ja nie jarzę....Nie czepiam się,myślę o wymianie przewodów w swoim,a tu dowiaduję się o amatorce w Łodzi. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) To napisz co BMW Ci zaproponowało,homologację,170pln za 40 cm przewodu?,albo ja nie jarzę....Nie czepiam się,myślę o wymianie przewodów w swoim,a tu dowiaduję się o amatorce w Łodzi. amatorka w obsłudze klienta tylko i wyłącznie, nikt nic nie wie" on tylko sprzedaje" .Przyjeli motocykl założyli przewód i oddali klientowi za rozsądną cene i to uważam za profesjonalizm .Idealnie nie było hehe Łódż widać taka jest mieli oddać w sobotę oddali w poniedziałek i tylko dla tego że się przypomniałem o terminie ale przynajmniej umyli moto.Jeden mechanik powiedział że nie robią takich rzeczy a drugi, w tym samym warsztacie przyjął usługe hehe.cena zawierała usługę wymiany przewodu na "stalowy" o długości 40 cm (50 zł przewód 50 zł dwie końcówki do niego ,70 usługa) przewód znanej mi i renomowanej na świecie firmy TRW Edytowane 12 Października 2015 przez Robcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi