Maniuś Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Może też wpadne i ogarniemy temat, z Bulbą mamy wprawę do opstawiania imprez ślubnych! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Macix ,chyba nie dam rady pojechać na ślub. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 a gdzie jest ślub? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Na pierwszej stronie ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 no racja 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Kurcze ja tak samo musze jutro pójść do pracy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 W imieniu Macix'a jeszcze raz proszę o pomoc w jutrzejszej obstawie.Zbiórka o 16 na parkingu Castoramy przy Zgierskiej. Pogoda ma być ładna, więc jeśli nie macie innych planów, to polecam. Fajna zabawa, sprawia się ludziom kupę radochy, a przy okazji zawsze można spotkać ludzi z forum i po akcji polecieć gdzieś wspólnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 postaram sie być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam, no ja się tez postaram wpaść zwłaszcza, że mieszkam na radogoszczu wschodzie ...no chyba, że mnie działka jutrzejsza zatrzyma ... także się postaram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Mam nadzieje że pojawi się jak największa grupa do zobaczenia o 16 przed castorama . Maniuś jak jesteście ekspertami od ustawek na śluby to nie może być innej opcji i musiecie zawitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Sorry - ja odpadam, dziś rano dzwonił do mnie Grzesiek z wiadomością o Krzysztofie - nie potrafię się rano smucić a po południu weselić, nie chcę nikomu smętną miną psuć zabawy - maby next time 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Poprawka ...wyrwe sie wczesniej z pracy wiec bede 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Sorry - ja odpadam, dziś rano dzwonił do mnie Grzesiek z wiadomością o Krzysztofie - nie potrafię się rano smucić a po południu weselić, nie chcę nikomu smętną miną psuć zabawy - maby next timeja też dzisiaj odpuszczam... sorki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ja też dzisiaj odpuszczam... sorkiJa też przyłączę się do grona odpuszczających... sorry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 siedze w robocie do 18tej wiec jezeli bedzie jeszcze mozliwosc to bym podjechal po.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 i d*pa muszę lecieć do roboty bo mamy awarie i podejżewam że się nie wyrobie, a tak miało być pięknie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jednak sie przemoglem.Mysle ze mlodym sie podobalo 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 a ja mam downa i bylem pod tesko ;/// 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 To chyba was mijałam w przeciwnym kierunku na Włókniarzy, chwilkę zamachałam, ale wiatr mną rzucał i musiałam trzymać się kiery oburęcznie. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Patrycja ja Cie widzialam i wyciaglam reke jak najwyzej sie dalo ale chyba nie zauwarzylas......bandyto 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 a ja mam downa i bylem pod tesko ;///Jesli tak kolo 15:40, to Cie widzialem zaraz przy wjezdzie na parking jak stales, bo po zakupy pojechalismy tuz przed 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dziękuje wszystkim za przybycie mimo tej tragicznej sytuacji o której się dowiedziałem spisaliście się k**wa za***iście naprawę dziękuje za pomoc i zapraszam na grilla w sobotę w następnym tygodniu jeszcze będę pisał o szczegółach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ooo grill będzie;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi