eramus Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Drodzy motocykliści szukam wideorejestratora do 4 kółek dla szwagra, nie bardzo wiem na co zwrócić uwagę przy wyborze, może ktoś z was korzysta z takiego sprzętu i z praktyki może dać kilka rad? Do wydania na sprzęt mam 400-500zł 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
karwoj25 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie piszesz czy do auta czy na moto, więc zakładam, że do auta. Od siebie polecam Mio MiVue 608 - w tej cenie i w tej chwili chyba nie ma nic lepszego. 1 Cytuj GS500
eramus Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) 11 godzin temu, eramus napisał: 13 minut temu, karwoj25 napisał: Nie piszesz czy do auta czy na moto, więc zakładam, że do auta. Od siebie polecam Mio MiVue 608 - w tej cenie i w tej chwili chyba nie ma nic lepszego. do 4 kółek dla szwagra @karwoj25 a jak nagrywanie w nocy ? Posiada ktoś może LAMAX Drive C7 ? Edytowane 3 Grudnia 2017 przez eramus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
karwoj25 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dnia 3.12.2017 o 23:57, eramus napisał: do 4 kółek dla szwagra na co ślepemu oczy przeczytałem do 4 stówek Dnia 3.12.2017 o 23:57, eramus napisał: jak nagrywanie w nocy ? z nagrywaniem w nocy jest taka sprawa, że mało który rejestrator daje radę. Oczywiście jeśli jest jakiekolwiek oświetlenie poza lampami auta to jest dobrze, ale w zupełnej ciemności zazwyczaj widać niewiele. Przed zakupem rejestratora warto obejrzeć trochę filmów użytkowników na youtube i samemu zdecydować, który lepiej wygląda 0 Cytuj GS500
eramus Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 @karwoj25 podoba mi się ten co poleciłeś ale zastanawiam się jeszcze nad Mio MiVue 618 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
KrzysztoFu Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Polecam Blackview G90C. Do 400zł daje rade. Ma wszytsko co potrzebne i nagrywa elegancko. Obejrzyj testy na YT. 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Może trochę z innej beczki ale zastanawiam się nad kamerką i pytanie odnośnie SJcama 4000wifi i jej opcji car mode? Czy filmy z takiej kamery z za szyby dają radę chodzi mi o wyłapanie np rejestracji (dzień - noc)? Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Edytowane 11 Grudnia 2017 przez szerszung (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
eramus Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja mam 5000x przy gorszym oświetleniu radzi sobie gorzej ale ogólnie za tą cenę się opłaca i na wakacjach się przyda i na moto. Za całokształt polecam 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
SamotnyJeździec Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witam! Odgrzeję kotleta, zamiast zakładać nowy wątek. Chciałbym kupić ojcu wideorejestrator, tak jak w temacie do 400 zł. Zrobiłem mały rekonesans i zastanawiam się między xblitz go se, a mio mivue c330/325, może ktoś pomóc w wyborze? Suche dane techniczne znam, xblitz ma szerszy kąt widzenia, na youtube jest porównanie filmików z niego, z mio i novitela r600, tam też najbardziej podoba mi się xblitz, ale nie znam tej firmy. Jak z jakością, gwarancją i ogólnym użytkowaniem? Może ktoś ma i używa i podzieli się swoją opinią? A może ktoś poradzi w podobnych pieniądzach jeszcze jakiś ciekawy sprzet? Odpada zakup z Chin, bo za mało czasu, poza tym jeśli chodzi o elektronikę wolę kupować na miejscu, bo łatwiej i szybciej z reklamacją. Z góry dzięki! 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737
eramus Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 2 godziny temu, SamotnyJeździec napisał: Witam! Odgrzeję kotleta, zamiast zakładać nowy wątek. Chciałbym kupić ojcu wideorejestrator, tak jak w temacie do 400 zł. Zrobiłem mały rekonesans i zastanawiam się między xblitz go se, a mio mivue c330/325, może ktoś pomóc w wyborze? Suche dane techniczne znam, xblitz ma szerszy kąt widzenia, na youtube jest porównanie filmików z niego, z mio i novitela r600, tam też najbardziej podoba mi się xblitz, ale nie znam tej firmy. Jak z jakością, gwarancją i ogólnym użytkowaniem? Może ktoś ma i używa i podzieli się swoją opinią? A może ktoś poradzi w podobnych pieniądzach jeszcze jakiś ciekawy sprzet? Odpada zakup z Chin, bo za mało czasu, poza tym jeśli chodzi o elektronikę wolę kupować na miejscu, bo łatwiej i szybciej z reklamacją. Z góry dzięki! Poszukaj MIO MiVue 618 Super HD Dash Cam GPS szwagier ma i sprawdza sie bardzo dobrze 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Lesiu94 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mio c330 mam. Największy minus, że nie ma czujnika ruchu. Jak ktoś walnie w auto na parkingu to jest lipa😳 Lepiej dołożyć parę groszy i kupić taki, żeby miał wszystkie najpotrzebniejsze funkcje😉 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi