Skocz do zawartości

Historia edycji

PaJaC

PaJaC

4 godziny temu, krzychoslav napisał:

jest jeszcze coś takiego jak A1 (125 cc do 11kW mocy). powiem tak - moim zdaniem zależy to od Twoich chęci a przede wszystkim finansów. jeśli chcesz i możesz sobie na to pozwolić to dlaczego nie? zawsze przez rok w jakiś sposób zapoznasz się z jazdą na 2 kółkach co zapewni Ci lepszy (łatwiejszy) start w świat większych motocykli :smile:

Wiem, ze A1 moglbym zrobic ale jesli mam placic okolo 1100zl za jazdy, zeby za rok znowu placic podobna sumke to troche po portfelu mnie sciagnie. Glownie chodzi o trase szkola-dom bo komunikacji miejskiej mam dosc (dluugo by wymieniac wszystkie wady MPK), a tylko na weekend i w wakacje wyjezdzalbym robic konkretniejsze kilometry :smile:

PaJaC

PaJaC

4 godziny temu, krzychoslav napisał:

jest jeszcze coś takiego jak A1 (125 cc do 11kW mocy). powiem tak - moim zdaniem zależy to od Twoich chęci a przede wszystkim finansów. jeśli chcesz i możesz sobie na to pozwolić to dlaczego nie? zawsze przez rok w jakiś sposób zapoznasz się z jazdą na 2 kółkach co zapewni Ci lepszy (łatwiejszy) start w świat większych motocykli :smile:

Wiem, ze A1 moglbym zrobic ale jesli mam placic okolo 1100zl za jazdy, zeby za rok znowu placic podobna sumke to troche po portfelu mnie sciagnie. Glownie chodzi o trase szkola-dom bo komunikacji miejskiej mam dosc (dluugo by wymieniac wszystkie wady MPK).

• Dodaj nową pozycję...