JAREK-XJR Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jak część z Was wie, pracuję w Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym nr 3 w Łodzi. Jest to ośrodek dla dziewcząt w wieku 13-18 lat. Przy ośrodku działa Stowarzyszenie "DLA PRZYSZŁOŚCI", którego mam zaszczyt być prezesem. Stowarzyszenie nasze dostało trochę rzeczy na spieniężenie i tym samym zasilenie budżetu. Gorąco zachęcam do odwiedzenie naszych aukcji i zakupu upatrzonych przedmiotów - Mikołajki, gwiazdka już bardzo blisko. https://allegro.pl/uzytkownik/DlaPrzyszlosci?order=m Jest możliwość umówienia się w celu przymiarki upatrzonej rzeczy. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 A nie przydałyby się Wam jakieś dekoracje do domu? Miałem kiedyś taki sklep, parę rzeczy zostało, obrazki, wazoniki, świeczniki i takie pierdoły. Rzeczy nowe, nieużywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Popytam, pewnie troche tak. Duzo tego masz? Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Szczerze mówiąc to nie wiem. Pewno jeden taki duży wór się uzbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Przepraszam za milczenie ale mam taki zap... w pracy, ze mala bania. Gdzie podjechac, to wezme ow wor i zobaczymy kto co przygarnie w grupach. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Generalnie na Zarzew, ale po mieście też trochę jeżdżę więc mogę tęż gdzieś podrzucić. Jutro postaram się to naszykować i się odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Swietnie. Moj nr: 792-92-62-4dwa Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Wszystko rozeszlo sie jak cieple buleczki, a nawet wiecej niz wszystko ale to historia do opowiedzenia, np. przy grilu. Dziekuje za dar. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Znaczy co? Krew się polała? Fajnie, że się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi