Antczak Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Witajcie wszyscy. Wstępem mogę powiedzieć,że cieszę się,ze mogę dołączyć tu. Coś o sobie? Pochodzę z okolić Strykowa,k. Łodzi,lubię motocykle,posiadam prawo jazdy A2,Mój motocykl jak na razie to Mz Etz 250 po odbudowie.Lubię jeździć na moto. Dołączyłem z racji wzięcia udziału w Moto mikołajach w Manu,po prostu zauważyłem,że osoby ze stanowiska miały z tym logiem koszulki więc pomyślałem dołączyć. I to chyba tyle. 2 Cytuj
A04 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 EL-o 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Emil89 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi