Challenger Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 Znalazłem takie ustroistwo do smarowania łańcucha, q-man oiler. Z opisu zapowiada się ciekawie, czy ktoś miał z tym do czynienia? 0 Cytuj
FelsPoz Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Cześć, właśnie tez zacząłem przyglądać się temu ustrojstwo, ale nigdzie nie ma żadnych opinii. Challenger, Ty chyba miałeś olejarke od Smarbike - jak się ona sprawowała, mocno brudzi tylne koło? 0 Cytuj
Logan Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 To nowy produkt na rynku. Sądząc po opisie- lepszego do tej pory nie wymyślili- sterowanie czujnikiem z koła i pompka niwelująca problem różnych gęstości smarowideł mnie przekonuje Natomiast nie mam motocykla w którym byłby sens to montować. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
Challenger Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 faktytcznie mam smarbike'a , kola praktycznie nie brudzi zmienilem moto i szukam czegos takiego bo Karaluch juz nie robi swoich ten q-man wyczerpuje chyba wszystkie za i przeciw "To nowy produkt na rynku. Sądząc po opisie- lepszego do tej pory nie wymyślili- sterowanie czujnikiem z koła i pompka niwelująca problem różnych gęstości smarowideł mnie przekonuje Natomiast nie mam motocykla w którym byłby sens to montować." wydaje mnie sie ze to sie nadaje nawet do 50ek ,rzecz jasna pedzonych lancuchem. 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 motooiler to były czasy.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Challenger Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 Witam. Minął rok od założenia Q-man'a. jestem z niego tak samo zadowolony jak z poprzedniej mojej olejarki Smarbike prosta obsługa( w zasadzie bezobsługowa) prosty montaż estetyka wsparcie techniczne od producenta po prostu bajka szczerze polecam 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi