Grinch Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Podobno w weekend pogoda ma wrócić do "normy". Więc będzie ciepło i miło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No mam nadzieje.Od dwoch tygodni co wieczor, odprawiam modly na rzecz boga slonca.Byle by tylko nie bylo wiecej niz 25*C. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 jak się uda to podłączę się pod wycieczkę. nie będę się wpisywał na listę żeby nie robić zamieszania że się umawiałem a nie ma mnie w wyznaczonym miejscu o wyznaczonej porze. Jeżeli będę miał lecieć to na pewno się nie spóźnię na miejsce zbiórki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Zadnego zamieszania nie robisz.Fakt umieszczenia na liscie do niczego nie zmusza.Przeciez to Ty bedziesz najbardziej poszkodowany jak nie pojedziesz :)Ps. Jedyne o co sie martwi, to zebys podczas zbiorki nie pożarł nam Myszy :D :D 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Wiesz wpisanie się na listę zobowiązuje do tego że trzeba być na czas żeby nie marnować czasu innych podróżników. Bądź powiadomić kogoś z grupy że się spóźnię lub nie przyjadę ( tak rozumiem umawianie się). A nie wpisać się na listę, nie przyjechać i mieć wszystko w d*pie, niech czekają.Dlatego napisałem że jeżeli wszystko pozwoli mi jechać to nie spóźnię się na miejsce zbiórki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Nic sie nie martw. Czekamy 15 minut i lecimy bez wzgledu na ilosc. "Gdyby sie ktos spoznil/zgubil to postoj przed wjazdem na wlasciwa trase zwiedzania bedzie tutaj http://www.zumi.pl/,...ointY=50.818926 Jestesmy tam umowieni z kilkoma maszynkami z poludniowej polski ktore pragna sie do nas dolaczyc. " 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Nie wiem czy to mi gdzies umknelo,ale gdzie bedzie zbiorka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 W pierwszym poscie ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ups,musze byc zmeczony.Aby nie bylo ot ja z malzonka jedziemy na pewno.Chyba ze zdarzenie losowe nie pozwoli. :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Bulba,zgłaszam chęć uczestnictwa w niedzielę, niestety będę sam na moto,dodatkowo zabierają się znajomi na jednym moto.Pozdrawiam i do zobaczenia na zbiórce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Rezygnuję z wyjazdu.Może innym razem się uda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Czas się rychtować na poranny wyjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja wlasnie klocki z przodu wymienilem,troche torbe na bak przerobilem,aby mozna bylo tankowac bez zdejmowania spodu.Teraz tylko pare kanapek i lulu.Do zobaczenia jutro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 też sie szykuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Komu w droge temu kopa ))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Pogodę mieliscie dobra może troche za duzo wiatru. Napiszcie jak sie udał wypad.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 udał sie udał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Oj udał sie na 110 procent :)My dziś zrobiliśmy około 495 km.Wróciliśmy o 22:30. W drodze powrotnej z Andrzejem i Gosia rozstalismy sie w Koluszkach. Było fantastycznie.Dziękujemy za miłe towarzystwo ekipie Burgmanow. Cieszę sie ze Was poznałem. No i ten pies (suka) na skuterze, mistrzostwo! Fajnie ze dołączył do nas Rafał Betnarski. Oj Rafał, ja jeszcze do Ciebie wrócę, na dłuższa rozmowę.No i ta rybka ...... O jeju, palce lizać. Nasz "Trans" zadowolil sie dziś około 4,9L paliwa na każde 100km. Kufer, dwie osoby, sadze, ze to dobry wynik. Ktoś kręcił filmik na trasie do Czestohowy. Kto? Będzie można zobaczyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Filmiki beda oczywiscie.Wycieczka kozacka :)Bylo nas 27 maszyn.Dzieki za fajna frekwencje 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 a gdzie zdjęcia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Sie laduja 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jeszcze raz dzieki za super klimat, pozdrowienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No to prosze kilka fotek https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/RajdJuraKrakowskoCzestochowska2012?authkey=Gv1sRgCK2v74DTxau8dA 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 kiedy powtorka? bo temat przeczytalem niestety po fakcie.. Super wyjazd, zazdroszcze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Bylo bardzo przyjemnie.Dziekuje wszystkim za super wycieczke .Sporo ciekawych miejsc poznalem i naprawde wesolych osob :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi