Świerku Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Witajcie, Przedstawiam Wam moje dwa skuty. Ten sam typ motocykla, ale każdy inny charakter Oba cudne i przyjemne i każdy daje coś innego z jazdy. 1. Moja perełka Yamaha T-Max 500 2006 rok, miejski wariat - u mnie od 3 lat 2. Honda SWT-600 2011 rok z ABS - nabytek tegoroczny Edytowane 23 Listopada 2017 przez Świerku zły opis (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świerku Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Zero komentarzy? Smutno mi hihihi. Czy to oznacza, że sedesy nie są motocyklami?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopranovw Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 sprzęty zacne i każdy faktycznie za***isty na Hondzie to spokój i wsio pod ręką ale za to T-max to dla mnie miejski zawadiaka który nie jednemu humor na światłach popsuł Ja osobiście przygodę z Maxi zatrzymałem na Burmanie AN 400 01r. potem biegowce same ale teraz z racji przebytej choroby i jej efektów rozważam powrót do maxi i właśnie -Tmax mi po głowie chodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świerku Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 12 godzin temu, sopranovw napisał: sprzęty zacne i każdy faktycznie za***isty na Hondzie to spokój i wsio pod ręką ale za to T-max to dla mnie miejski zawadiaka który nie jednemu humor na światłach popsuł Ja osobiście przygodę z Maxi zatrzymałem na Burmanie AN 400 01r. potem biegowce same ale teraz z racji przebytej choroby i jej efektów rozważam powrót do maxi i właśnie -Tmax mi po głowie chodzi WItaj, A ja z racji, że zawsze skutami , to oba są do sprzedania i będę szukał Honde CBF 1000, ale cały czas się zastanawiam, bo na maxi jest maxi wygoda. T-Maxa mam naprawdę w stanie super, masę części jest oryginalnych z Yamahy. Gdybyś chciał pogadać, dzwoń. Mam go 3 lata i znam lepiej niż własną żoneczkę. 791536753 tel. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopranovw Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Na razie Hornet jeszcze stoi i dopiero na wiosnę zaczne na poważnie myśleć o zmianie bo na razie oficjalnie rekonwalescencja ale już z rurką w szyi 1000km nawinąłem w tm sezonie ale ciiii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 A to moje wozidełko, wprawdzie tylko 250ka, ale frajda z małych wypadów jest i najważniejsze że podczas deszdzięki dużej szybie nie moknę jak na Fazerze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świerku Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dnia 3.12.2017 o 17:36, kamin napisał: A to moje wozidełko, wprawdzie tylko 250ka, ale frajda z małych wypadów jest i najważniejsze że podczas deszdzięki dużej szybie nie moknę jak na Fazerze Bardzo fajny skut. Podoba mi się oparcie na kufrze. Mój nie ma i młody trochę narzeka, że go plecy bolą Oglądałem ostatnio Yamahe XC 300 żeby kupić jako wozidło do pracy i po mieście, a kupić np. Intrudera VS 1400 jako motocykl drugi i duży. Zobaczymy czy sprzedam moje dwa maxi Wtedy pomyślę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 21 godzin temu, Świerku napisał: cytat: - Podoba mi się oparcie na kufrze. Mój nie ma i młody trochę narzeka, że go plecy bolą No właśnie z tego względu nie zdejmuję kufra - jest trochę za duży i psuje wizualnie wygląd (z takim już kupiłem skutera) ale ''młody'' ma dopiero 7 lat i jest większa pewność że go nie zgubię gdzieś po drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi