eramus Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Szukam kozy do palenia w okresie zimowym na budowie 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Na olx jest kilka po 50zł. Też szukałem do zimowego warsztatu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Mam nowe piecyki "grzybki" z szamotem itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 13 godzin temu, crazyy napisał: Mam nowe piecyki "grzybki" z szamotem itp. jaka cena? jakąś fotkę mogę prosić ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Też się podepne pod wątek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Z drugiej strony wylot na rurę bodaj 13. Szuflada na popiół pod rusztem Od góry dziura okrągła zakryta pokrywką. Są dwa rodzaje mniejszy 180zł większy 200zł Bez szalonego palenia do czerwoności wystarczają na 3 lata. Kiedyś były robione z rury ścianka do 10mm ważyło to z 50kg, ale było nie do zniszczenia. Teraz by kosztował ponad 300zł. Niestety nikt nie produkuje, bo nikt nie kupuje. Wiecie ludzie biorą na działki, na wiejskich rynkach czy w starym budownictwie w mieście. Przeważnie ludzie nie mający kasy więc im tańsze tym lepsze. Są też takie po 130, ale jakość spasowania blachy drzwiczek itp.... Nie sprzedaje tego nie chce mieć kogoś na sumieniu Edytowane 17 Listopada 2017 przez crazyy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Ok, odezwe się jak mi dach założą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi