pitus.g@wp.pl Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Powitać Serdecznie Wszystkich Imię moje Piotrek,jestem z Łodzi a maszyna to KTM LWG Edytowane 7 Listopada 2017 przez pitus.g@wp.pl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Czołem - a o sobie coś więcej? Cytat z Regulaminu: "Witamy się pisząc imię, miejscowość, wiek, jaką maszyną jeździmy itd." LWG 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
LAFAY Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 34 minuty temu, pitus.g@wp.pl napisał: Powitać Serdecznie Wszystkich Imię moje Piotrek,jestem z Łodzi a maszyna to KTM LWG siema, a jakiego tego kata masz 1 Cytuj
A04 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 EL-o 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
pitus.g@wp.pl Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 duke 125 ,że tak powiem do spóły z pociechą (docelowo będzie Syna) sprzęt 0 Cytuj
pitus.g@wp.pl Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 6 minut temu, pitus.g@wp.pl napisał: 8 godzin temu, LAFAY napisał: siema, a jakiego tego kata masz Duke 125 póki co ,że tak powiem spóła z pociechą (docelowo synka sprzęt będzie) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 No - jeszcze raz - czołem Piotrze! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Emil89 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi