siwy085 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Cześć, znacie kogoś, bądź możecie polecić jakiegoś speca co zaspawa mi małą nieszczelność w baku??najlepiej z łódzkiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Baku raczej nikt się nie podejmie spawać Jak mała dziura to poszukaj jakiś klej co benzyna go nie rozpuści. Edytowane 6 Listopada 2017 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 A czemu się nie podejmie? Wystarczy napełnić bak wodą w jak największym stopniu i ułożyć go tak, żeby miejśce spawane było w najwyższym punkcie (żeby woda nie miała bezpośredniego kontaktu z materiałem spawanym). Będzie bezpiecznie. Nieszczęścia zdarzają się jak ktoś próbuje spawać pusty zbiornik. Wyślij mi zdjęcia uszkodzenia, może się ogarnie. P.S. Z czego jest zbiornik, bo u mnie wchodzi tylko stal w grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy085 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 odbiore moto z serwisu to podesle pare fotek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy085 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) W tym miejscu była purchla około 4 na 3cm. Została nacięta i wyciśnięta,wytrysnęła z niej benzyna Edytowane 8 Listopada 2017 przez siwy085 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Rozumiem, że stal? Jak tak to możemy spróbować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy085 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 chyba stal,na bank nie plastik.Koszta takiej próby jakie będą?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Jakby co to mój ojciec jak i ja mamy takie rzeczy jak lutownica i cyna, lutowanie otworów nie stwarza takich problemów jak spawanie. Nie mylić rzecz jasna z lutolką i tinolem Oczywiście miejsce okolice otworu muszą być bez farby czysta blacha. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zaopatrzcie się w gaśnice i apteczkę tak na wszelki wypadek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Lutowanie bądź klejenie i lekka zaprawka.spawać bym tego nie spawał. Aczkolwiek gwarantuję że bak już spawany był 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Dnia 9.11.2017 o 19:39, siwy085 napisał: chyba stal,na bank nie plastik.Koszta takiej próby jakie będą?? Sprawdź magnesem, czy nie alu. Oprzesz sprawę o bufet i będzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 ostatnio bawiłem się motocyklem który miał wspawywany króciec do kranika i metodą antywybuchową wyło wypełnienie go piaskiem . niestety nie został on później cały usunięty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jeśli jesteś dalej zainteresowany to mogę dać namiar dla mojego kumpla. Ogarnia takie sprawy, od spawania, cynowania do kompletnego polakierowania.Maluje czasem dla Liberty i MCS na Łagiewnickiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jak lakieruje to ja jestem zainteresowany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dnia 4.12.2017 o 19:24, HAYA1910 napisał: Jeśli jesteś dalej zainteresowany to mogę dać namiar dla mojego kumpla. Ogarnia takie sprawy, od spawania, cynowania do kompletnego polakierowania.Maluje czasem dla Liberty i MCS na Łagiewnickiej Również jestem zainteresowany 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickemaster Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Witam Państwa serdecznie. Szukam speca od spawania zbiorników. Pozdrawiam Edytowane 7 Lutego 2021 przez mickemaster Nieaktualne (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi