Piuriel Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Hej, Przeleciałem trochę po stronach forum i nie znalazłem tematu o bieliźnie typu cooler. Moja została nieświadomie wyprana w pralce z płynem do płukania itp przez żonę i nie udało się jej odratować. Żona już poinstruowana więc nie będzie więcej takich akcji. Jest masa marek. Jedne kosztują ponad 500za komplet inne 200zł za komplet. Brubec, Alpinestars, Spidi i masa masa innych firm pisze oczywiście same superlatywy, ale nie znalazłem żadnego testu czy porównania ich produktów. Więc nie wiem co wybrać. Pytanie: Załóżmy, że żyjemy w idealnym świecie i cena jest taka sama dla każdego kompletu. Który jest najlepszy i dlaczego? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 44 minuty temu, Piuriel napisał: Żona już poinstruowana więc nie będzie więcej takich akcji. Zabrzmiało groźnie... @Kejcior coś kiedyś mówiła, że podobno jest w Decatlonie jakiś środek który przywraca termo właściwości. Pewno średnio (o ile w ogóle?) działa. Może warto spróbować? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jeżeli cena jest taka sama to obojętnie który weźmiesz Ja mam sporo bielizny brubecka i jestem bardzo zadowolony i nie płacisz tyle za markę a wspierasz lokalną firmę 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) HMiałem też Brubecka i nie dało się uratować tą chemia z decathlonu. Jak działał to byłem zadowolony. Jako, że musze kupić to sprawdzam czy faktycznie to wszystko jedno i marka robi cenę -z ciekawości samej zweryfikuję inną firmę wobec tego. Zatem może ktoś jakiejś zdecydowanie nie poleca? Edytowane 3 Listopada 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 W decathlonie tez maja. W bardziej ludzkich pieniądzach jak na płyn do prania. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi